|
Най-гадния преподавател (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Най-гадния преподавател
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 1 месец
|
|
dakashev написа:
mireto_89 написа:
От две седмици съм в УАСГ, но без капка съмнение мога да кажа доц. Раденкова - химия в строителството. Тая ни заключи в стаята, за да не могат да влязат закъснелите. И това е на първата ни лекция при нея, не знам по-нататък как ще е...

тази съвсем е изперкала ... и по мое време правеше разни мизерии, явно не е добре с нервите
Абеее мен не ми пука ... Не се обаждам много, дремя, пък и не съм руса, ще й издържа някак си истеричните пристъпи.
|
|
|
|
|
|
|
аз лично гласувам с две ръце за доц. Димитрова... това са най-ужасните тестове по химия EVER !!! да не говорим как се оценяват... минах с 3 на втората поправка, но повечето ми колеги нямаха този късмет
|
|
|
|
|
|
|
malkoto_cvete_* написа:
аз лично гласувам с две ръце за доц. Димитрова... това са най-ужасните тестове по химия EVER !!! да не говорим как се оценяват... минах с 3 на втората поправка, но повечето ми колеги нямаха този късмет
Какво говориш, при Димитрова там е въпрос и на късмет и на настроение дали ще я хванеш. Там нещата са, както казва един лектор по строителни материали: "много,много,много относителни". И аз от незнам си кой път едвам я избутак тая ХИМИЯ.
|
|
|
|
|
|
|
Тегавина е тая химия. До колкото знам при колегите от хидро факултета е много по - зле, защото я учат не само един семестър. Но аз лично мога да се похваля с много мазно измъкване - на втория тест преписах супер брутално на първия ред, е вярно, че се паднаха предимно разни формули за цимента. На първия тест обаче на поправката направо се удивих от себе си като се измъкнах с царски - аххиихихи даже и в училище не го бех правил толкова нагло  .
|
|
|
|
|
|
|
yorkaev написа:
Тегавина е тая химия. До колкото знам при колегите от хидро факултета е много по - зле, защото я учат не само един семестър. Но аз лично мога да се похваля с много мазно измъкване - на втория тест преписах супер брутално на първия ред, е вярно, че се паднаха предимно разни формули за цимента. На първия тест обаче на поправката направо се удивих от себе си като се измъкнах с царски - аххиихихи даже и в училище не го бех правил толкова нагло .
Да при нас в хидрото е кофти щото някои колеги ще учат и 3 курс химия. Тя даже каза на някой колега от ВиК: "сега ще те пусна но в 3-ти курс пак ще се видим...". Демек сега ще ти мине номера ама ще ми дойдеш 3-ти курс и ще видиш.
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 14 Години, 10 Месеци
|
|
Какво пие Хамамджиев, споделете за да сме подготвени подобаващо?
|
|
|
|
|
|
|
deska_ch написа:
Питай какво не пие
|
|
|
|
|
|
|
deska_ch написа:
Каквото му сипеш, не е претенциозен.
|
|
|
|
|
|
|
По едно време се размотаваше с торбичка на Ballantines...
|
|
|
|
|
|
|
Той постоянно се разхожда с торбички.
|
|
|