и най гадното е че повечето супер много преиграват с това че са преподаватели(доценти професори и тн)
тва е се едно да отидеш на доктор и той место да си варши работата да ти доказва колко е важен той за тебе и колко си зависим от него и да те унижава с положението в което си изпаднал ... а ти просто си се разболял...
Браво колега добре казано.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Странно обаче при нас и Радева и Ягода бяха супер точни. А само ще кажа, че днес доц. Стойнов който заверява по дървени конструкции разплака едно момиче...
Не знам дали сте го чували "доктор Асенов" ама тоя ни скъса нервите на цялата група през последния семестър и на някои още не им е дал заверки (преподава по строителна физика и както повечето изкуфяли старци в университетите се има за най-великия сред всички).. ама понякога е забавен като се опитва да докаже на себе си в трето лице колко е недостижим
viki написа: Не знам дали сте го чували "доктор Асенов" ама тоя ни скъса нервите на цялата група през последния семестър и на някои още не им е дал заверки (преподава по строителна физика и както повечето изкуфяли старци в университетите се има за най-великия сред всички).. ама понякога е забавен като се опитва да докаже на себе си в трето лице колко е недостижим
Така е като се връзвате на олигофрени
... бе половината и повече са за публичен разстрел, няма какво да си говорим повече...
Такива гаври съм изтърпял и съм се нагледал првез тия 5 години, само и само да заверя и да си взема изпита. Така че се съмнявам някой да е на друго мнение.
Според мен трябва да се промени като цяло политиката на изпитване и оценяване. Отношението към студентите трябва също коренно да се промени, а не каквото е до сега, а именно като към измет и навлеци дошли от улицата да ги тормозят. Дай с тях ще се отнасяме както си искаме. На едни ще им пишеме 3 на изпита на други не и т.н... примери много, но какво да се прави живеем в България...