|
Най-гадния преподавател (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Най-гадния преподавател
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 9 Месеци
|
|
BGto написа:
абе кат цяло смотана работа...
и най гадното е че повечето супер много преиграват с това че са преподаватели(доценти професори и тн)
тва е се едно да отидеш на доктор и той место да си варши работата да ти доказва колко е важен той за тебе и колко си зависим от него и да те унижава с положението в което си изпаднал ... а ти просто си се разболял...
Браво колега добре казано.
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 8 Месеци
|
|
за най-гаден незнам ама определено най смотан мога да кажа на 100% Ягода Тодорова и Светла Радева.
Две жени две змии две смотли...
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 8 Месеци
|
|
е таз пък ягодка какво ви тормози не мога да разбера 
Изчакай да дойде 4-ти курс и овощната градинка ще ти се сторила рай
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 6 Месеци
|
|
Странно обаче при нас и Радева и Ягода бяха супер точни. А само ще кажа, че днес доц. Стойнов който заверява по дървени конструкции разплака едно момиче...
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 6 Месеци
|
|
тая ягода по кво предава?
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 5 Месеци
|
|
 Пътно строителство
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 4 Месеци
|
|
... бе половината и повече са за публичен разстрел, няма какво да си говорим повече...
Такива гаври съм изтърпял и съм се нагледал првез тия 5 години, само и само да заверя и да си взема изпита. Така че се съмнявам някой да е на друго мнение.
Според мен трябва да се промени като цяло политиката на изпитване и оценяване. Отношението към студентите трябва също коренно да се промени, а не каквото е до сега, а именно като към измет и навлеци дошли от улицата да ги тормозят. Дай с тях ще се отнасяме както си искаме. На едни ще им пишеме 3 на изпита на други не и т.н... примери много, но какво да се прави живеем в България...
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 4 Месеци
|
|
а пък аз винаги съм се замисляла - НАЛИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ СА БИЛИ СТУДЕНТИ - дали понякога се сещат..
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|