Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

3 двойки по 1 предмет
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123456789
Тема: 3 двойки по 1 предмет
SCT
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: 3 двойки по 1 предмет 15 Години, 9 Месеци Карма: -2
По различните видове математика режат страшно много. Показателна е и последната поправка, в която по Приложна от около 50-60 човека задачите са минали общо 8. Ама с двойките си е друга работата, особено през последната година, която се явяваше един своеобразен буферен период. По някои досциплини пускаха просто, айде да не напиша "доста", ама сравнително лесно и не се заяждаха особено много. Дано продължи и занапред така, че с тези квоти за изпити...

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
djodjii
Асистент
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 15 Години, 8 Месеци Карма: 0
tretata dvoika e na lice

St.Anger
Декан
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: -29
днес ми казаха, че на изпита по ЛААГ са събирали предварително книжките, за да нанасят оценките/респективно двойки/. Вие чували ли сте за това. Да не би да е няква нова процедура, защото при мен като се явявам ти казват дали си го издръжал или не, влизаш, изпитва те и чак тогава ти пише оценка в книжката. Също така ме интересува и как процедира Симеон Стефанов.....пише ли трета двойка? Защото аз съм с 2 вече

concrete
Доцент
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 2
Ще видите вие като ви кацне Дамянов 3-4 курс. Ще има да мечтаете за интегралчета и матрички

Mfo
Доцент
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 31
Боби-Ди ли ?!?

Там няма нужда да мечтаеш! При него си имаш интегралчета и матрички, черно на бяло! Като даде да обръщаш матрицата на формата [N] или да сметнеш интеграла на Дюамел, започва да ти се иска да си внимавал в I курс

П.П. Смешно, смешно. Ама от този "дядо" научих полезни и смислени неща, повече отколкото от цялата катедра "Масивни" взети заедно с всичките им дисциплини. Много благословии отнесе особено за трета курсова по ТЕП, с обясненията за резервоари, щото ако разчитам на Бараков и Сие, ще си ползвам таблиците на дедо Гудьо и в 2050-та.

@относно двойките. Вече всяка стара информация е неактуална. Всичко се сменя, духна wind of change, под опашките на студентите.

Последна редакция: 10/02/2010 08:15 от Mfo.
tedito_r88
Асистент
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 0
ee ako tretata dvoika e nanesena v protokol kakvo se slu4va prekysva li se ?

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 11
concrete написа:
Ще видите вие като ви кацне Дамянов 3-4 курс. Ще има да мечтаете за интегралчета и матрички
Е, аз пък сега предпочитам да ми беше кацнал Боби, вместо Тодоров по ТЕП, Динамика и Устойчивост. И като цяло това изказване се отнася до 70-80 човека от първи поток ССС - ами останалите 400 от инженерните специалности (примерно)?

concrete
Доцент
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 2
Kolkozabavno написа:
concrete написа:
Е, аз пък сега предпочитам да ми беше кацнал Боби, вместо Тодоров по ТЕП, Динамика и Устойчивост. И като цяло това изказване се отнася до 70-80 човека от първи поток ССС - ами останалите 400 от инженерните специалности (примерно)?

Останалите 400 да се радват, че аз и оче 5 човека едно време пуснахме официално оплакване с/у Цачев (който не ни пусна на изпит септември, под предтекст, че това било поправителна дата за лятото и не може да се ходи на изпит от зимата, което са пълни простотии и според Моллова и според чичо Митко). Та от тогава е станал много кротък и не се гаври със студентите.

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 11
Браво, за което. ПКСВ-1 на втори поток, той ли го води или Белев, спомняш ли си?

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:3 двойки по 1 предмет 14 Години, 11 Месеци Карма: 29
Kolkozabavno написа:
Браво, за което. ПКСВ-1 на втори поток, той ли го води или Белев, спомняш ли си?

Тодоров каза, че и по ПКСВ ще ни води той.

Отиди най-отгореСтраница: 123456789
Модератори: vassil, segafredo, dark_half