Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

3 двойки по 1 предмет
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123456789
Тема: 3 двойки по 1 предмет
dawe
Ректор
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
3 двойки по 1 предмет 16 Години, 10 Месеци Карма: 0
По анализ 1 Хамамджиев вече за втори път ме къса и двата пъти ми писа 2 в книжката. Ако евентуално ме скъса и 3-тия път дали ще ми пише трета двойка и ако ми пише какво става?

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Lost_in_Space
Главен асистент
graphgraph
Отг: Kакво става ако ми пишат 3 двойки по 1 предме 16 Години, 10 Месеци Карма: -2
Ако ти пише 3-та двойка прекъсваш и на есен отново с кандидат-студентите, за да си възстановиш правата. Но повечето преподаватели във ВИАС нямат навика да пишат 3-та двойка. Ама не го знам твоя може да е от др. тесто замесен.

www.asub.info
Асоциация на студентите по урбанизъм в България
bat_bobi
Декан
graphgraph
Отг: Kакво става ако ми пишат 3 двойки по 1 предмет... 16 Години, 10 Месеци Карма: -2
Добре ако прекъснеш можеш да презапишеш годината нали?

Oliver
Ректор
graphgraph
Отг: Kакво става ако ми пишат 3 двойки по 1 предмет... 16 Години, 10 Месеци Карма: 16
Виж, трета двойка пишат единици преподаватели само. Обикновено се стига до втора ако искат да те накарат да седнеш да учиш. Не ми изглежда нормално точно Хамата да ти светне трета двойка и да ти спре образованието. Има преподаватели които могат да ти насвяткат и 10 двойки ама това не значи, че ще прекъснеш. Двойката в книжката не е доказателство за нищо. Сама по себе си студентската книжка не е официален документ. Важно е какво пише в самия протокол от изпита. Най-вероятно няма да те спре точно този преподавател. Знам ли - може случайно да е бил трезвен и да не е знаел какво точно прави. Ама все пак и ти седни малко и се постарай да понаучиш нещо. На третия път като нищо ще те пусне само със задачи. Айде горе главата!

uacg.forumup.com
Tisisat
Асистент
graphgraph
Отг: Kакво става ако ми пишат 3 двойки по 1 предмет... 16 Години, 10 Месеци Карма: 0
Леле, за пръв път чувам Хамамджиев да пише 2 двойки... Трябва да е нещо изключително. Помня че някои мои колеги се явяваха на поправка при него по "Приложна математика" и понеже нищо не могли да решат, той им дал задачите от изпита да си ги занесат в къщи и да си ги решат за домашно. Който донесял верни задачи на другия ден - 3.

mini_zala
Асистент
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 16 Години, 6 Месеци Карма: 1
Лошото е че новия ректор е наредил да се пишат всички двойки и вече няма да има N брои явявания на изпити.

segafredo
Moderator
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 16 Години, 6 Месеци Карма: 3
mini_zala написа:
Лошото е че новия ректор е наредил да се пишат всички двойки и вече няма да има N брои явявания на изпити.

кофти новина е това
другото което чух е че след ВСЕКИ завършен курс ще имаме право да влачим най-много по два невзети изпита (както е в техническия например). общо взето тенденцията е такава че с увеличаването на приетите студенти се затяга и дисциплината... кво да правиш - нов ректор нови правила

dawe
Ректор
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 16 Години, 6 Месеци Карма: 0
Nikolay написа:
По анализ 1 Хамамджиев вече за втори път ме къса и двата пъти ми писа 2 в книжката. Ако евентуално ме скъса и 3-тия път дали ще ми пише трета двойка и ако ми пише какво става?
Да се похваля, след двете двойки лепнах една 4-ка

dawe
Ректор
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 16 Години, 6 Месеци Карма: 0
segafredo написа:
mini_zala написа:

кофти новина е това
другото което чух е че след ВСЕКИ завършен курс ще имаме право да влачим най-много по два невзети изпита (както е в техническия например). общо взето тенденцията е такава че с увеличаването на приетите студенти се затяга и дисциплината... кво да правиш - нов ректор нови правила

Аз пък разбрах че който влачи повчеч от 2 изпита няма да има право на общежитие...

bat_bobi
Декан
graphgraph
Отг: 3 двойки по 1 предмет 16 Години, 6 Месеци Карма: -2
Колеги това за общежитието разбрах че щяло да е до успех. Които имал под някакъв минимален успех нямал право на общежитие.

Отиди най-отгореСтраница: 123456789
Модератори: vassil, segafredo, dark_half