Отг: Записване на горен курс с невзети изпити 15 Години, 4 Месеци
Така е. Добри или лоши, изискванията са си такива, защото така са сметнали за нужно да ги приемат. Иначе куцо и сакато ще става проектант. Отделен е въпроса, че разликата между "обикновен проектант" и "Проектант" е доста голяма. Както всяка работа и тая не е за всеки. Още повече, ако искаш да си изкарваш хляба с това. Един умее да проектира, друг да организира, трети да изпълнява. Професията е многообразна. Номера е всеки да намери мястото си там, където е най-силен. Иначе язък, че му пише "ИНЖ." отпред.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Някой може ли да ми каже тази година ще има ли дати за изпити всеки месец, че ми останаха 2 изпита да се дипломирам , а от работа няма как да скоча до ВИАС.
Elincetoti написа: Някой може ли да ми каже тази година ще има ли дати за изпити всеки месец, че ми останаха 2 изпита да се дипломирам , а от работа няма как да скоча до ВИАС.
Не. Може да опиташ да навиеш преподавателя за изпит в кабинета.
На третия етаж, където е секретарката на факултета по математика има изнесени дати....но са само за
Геодезия...така че трябва да се съобразяваш с тях в смисал не можеш да се явиш на статика или на аграрни сгради, защото това не е в плана на обучение на специалността