|
Записване на горен курс с невзети изпити (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Записване на горен курс с невзети изпити
|
|
Записване на горен курс с невзети изпити 16 Години, 7 Месеци
|
|
Така поради факта че страницата ни на "любимото" но даскало се обновява веднъж на 5 години...нека изясним малко като стоят нещата с невзетите изпити....
До момента нямаше проблеми да записваш следващата година с невзети изпити едва в за 4ти курс требваше да изчистиш всичко......НО тези дни се носят слухове че новият ни ректор иска да въведе ограничение на това и ако говорим по точно - слухът е че иска да въведе правило което да ползволява влаченето само на 2 изпита....и тук идва въпроса дали това е вярно----- призовавам старите кучета и тези които имат информация да я споделят
|
|
|
|
|
Отг: Записване на горен курс с невзети изпити ?! 16 Години, 7 Месеци
|
|
батко тука няма място за слухове..съвсем скоро ще пуснат няква разпоредба за невзетите изпити, но гаранция че ще продължат да прават компромиси със записването просто така е устроена системата - пускаш една молба до декана и записваш стига да не влачиш 1000 изпита разбира се
|
|
|
|
|
|
|
Колеги това е много гадно. Ако се гласува тази наредба положението ще стане много тежко. А това не е хубаво.
|
|
|
|
|
|
|
Преди няколко години в ТУ-София са въвели разпоредба че неможе да се запише следващ курс с повече от 1 невзет изпит. След като от поток 100 човека 20-тина били с максимум 1 невзет изпит започнали да правят компромисли и след това отменили наредбата. Пък и ако го въведат това са 2 изпита но можеш да запишеш и с 3,4 само както каза колегата трябва да пуснеш 1 молбичка до декана. Сега неможеш да запишеш 4ти курс с невзети изпити от 1ви и 2ри курс. Но доколкото знам срещу молбичка можеш да запишеш (ако не ти висят 20 изпита де)
|
|
|
.::Lancia Delta Integrale Evo 3 MaRTiNi Racing::.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг: Записване на горен курс с невзети изпити 16 Години, 4 Месеци
|
|
някой ще ми каже ли дали мога да запиша 4 курс с 3 невзети изпита от 1 и 2
|
|
|
|
|
|
|
Зависи от факултета и от декана (дали ще те пусне с молба имам предвид). Иначе си е официално обявено че 4 и 5 курс неможе да записваш с невзети изпити от 1 и 2.
И аз миналата год. подавах молба до декана да запиша 4ти курс, защото имах 2 невзети от 2ри курс. Но аз съм се прехвърлял от друг университет и ми казаха да ги пиша като приравнителни. Вече за теб ще е нещо друго..
Така че може, ако декана разреши.
Също незнам дали сте разбрали, но вече забраняват изпитите през семестъра. Няма да има дати всеки месец както беше досега.
А това за 2та изпита ще го приемат от догодина, сегашната е преходна и може да се записва с повече от 2.
аз това знам..
|
|
|
|
|
|
|
в тоз университет гърча е бая голям,ако имаше някои които да ми кажа на времето да не влизам щях да го послушам
|
|
|
|
|
Отг: Записване на горен курс с невзети изпити 16 Години, 2 Месеци
|
|
Искам да питам, колко пъти мога да се явявам на изпит? (примерно по Аналис I) Вярно ли е, че 3-пъти общо имаме право и следва спиране на ст. права?
|
|
|
|
|
Отг: Записване на горен курс с невзети изпити 16 Години, 2 Месеци
|
|
Хах при Стефанов имаше хора по 10 пъти ходиха на ЛААГ... Докато те изхвърлят от ВИАС можеш да ходиш (а това изхвърляне при новите разпоредби хич не е невъзможно)
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|