|
Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов?
|
stivi
Асистент
|
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци
|
|
бе кенефаджииски истории ко да им обясняваш
|
|
|
|
|
|
|
bahti .. su6to kato malki deca ste
|
|
|
|
|
|
|
TheMarine написа:
Съжелявам за което, както може да прочетеш по нагоре не е в мен проблема. Бих помолил модератора да изтрие излишните коментарим, включително и твоето интелигентно мнение.
Аз пък бих помолил модератора да те банне специално тебе и 99% от негативните коментари и спорове по темите във форума ще секнат.
|
|
|
|
|
|
|
Дъ Марин почуствах се засегнат относно изказванията ти по мой адрес....и не само аз. Заедно със Стиви искаме да си поговорим с теб и да се уточним! Не може да продължаваш да изсипваш с лайновоза си помия в/у форума. Па ако не се разберем можеш да пробваш малко от сухия шпек на МАЙСТОР ЦВЕТКО
|
|
|
|
|
|
|
Относно как се прехвърля май беше темата на ... в какво се изроди си е точно на това което трябва. Защото има много вратични и само такива с ...воза ги докарват. Ами има в други теми коментиран начина на прехвърляне, с цакане най-вече.
|
|
|
|
|
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 7 Месеци
|
|
PПрехвърляне за ССС може евентуално с плащане на субсидията държавната и при наличие на места и при полагане на куп изпити. От две години насам не се случва... За архитешктура прехвърлянето става с кандидатстудентски изпит на общо основание и след това забравяне, че си учил нещо некаде си преди... Просот системата на преподаване в Любен Каравелов е отречена от виас преди двайсетина години... както и преподавателите по тази система...
|
|
|
|
|
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 7 Месеци
|
|
а добре пича, немое ли да се премести след бакалавър в УАСГ магистър?са не е толкоз сложно я
|
|
|
|
|
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 6 Месеци
|
|
Това не е местене, а магистратура. Можже и след магистратура да се запише втора трета.... магистратура навсякъде по света не само в УАСГ, само че не се субсидира от държавата а изцяло от студента.
|
|
|
|
|
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 14 Години, 2 Месеци
|
|
10 хилки ще ти стигнат...сериозно!ако искаш обаче да станеш инжЕнер си остани в Л. Каравелов
|
|
|
|
|
Отг: как да се прехвърля в УАСГ? 14 Години, 1 месец
|
|
Oliver написа:
dido1111 ти си кретен по-скоро. аман от такива боклуци!
Чак пък толкова грубо... Иначе съм съгласен , че е грешка...
|
|
|
Последна редакция: 28/07/2010 22:37 от z2zzzz.
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|