Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов?
Oliver
Ректор
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: 16
добре

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
uacg.forumup.com
musov
Асистент
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: 0
някой да знае къде се намира "касата"

neno
Асистент
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: 7
TheMarine написа:
Съмнява ме да съм ги ръсил такива, защото когато не разбирам нещо просто не се обаждам. Тук реших да си напиша мнението защото не са точно така както ги представят някои хора. Имам приятели които учат там и съм ходил лично също. Мога да кажа, че базата им е по-добра от нашата. Преподавателите може би не са такива имена, обаче познавам хора които учат със желание и ги разбират нещата. То защото и при нас половината асистенти просто не им пука, така, че да не се възвеличаваме. А точно от първи и втори курс не са видяли още нищо и такива генерални изводи просто няма от къде да направят. ти маи Маринке си много ербаб бе много ги разбираш работите ,ма не в тая област а в областта селски колзети стои си тесен селси специалист-кенеф маистор и не се изказваи тука като много голям разбирач ако имаме проблеми с кенефа ше те викнем не се бои

TheMarine
Декан
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: -18
neno написа:
TheMarine написа:
Съмнява ме да съм ги ръсил такива, защото когато не разбирам нещо просто не се обаждам. Тук реших да си напиша мнението защото не са точно така както ги представят някои хора. Имам приятели които учат там и съм ходил лично също. Мога да кажа, че базата им е по-добра от нашата. Преподавателите може би не са такива имена, обаче познавам хора които учат със желание и ги разбират нещата. То защото и при нас половината асистенти просто не им пука, така, че да не се възвеличаваме. А точно от първи и втори курс не са видяли още нищо и такива генерални изводи просто няма от къде да направят. ти маи Маринке си много ербаб бе много ги разбираш работите ,ма не в тая област а в областта селски колзети стои си тесен селси специалист-кенеф маистор и не се изказваи тука като много голям разбирач ако имаме проблеми с кенефа ше те викнем не се бои

Лошо няма, то в симитли по големи сгради от кенефи сигурно рядко се срещат, така че ще помогнем с каквото можем.

neno
Асистент
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: 7
ама разбира се то щом е за кенефи твоята помощ е безценна ,се пак не мога да не уважа твоя голям принос към кенефологията ,ти там професор може да станеш скоро имаики предвид трудовете които си развил по темата ,така че ше те посрещнем с отворени обятия като колзетния цар освободител

TheMarine
Декан
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: -18
Браво ти си гордост за нас. Хайде сега пийни едно валерианче и легни да си починеш.

minkata
Асистент
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: 1
извиняваите колеги TheMarine и neno не е нужно да ни натварвате с вашите делови и бъдещи проекти относно кенефостроенето и с високите ви рангове и трудове по темата,направете си отделна тема wc и там даваите предложения и насоки и се оточняваите къде кво ще строите ако изобщо можете да построите нещо различно от свинска кочина

TheMarine
Декан
graphgraph
Съжелявам за което, както може да прочетеш по нагоре не е в мен проблема. Бих помолил модератора да изтрие излишните коментарим, включително и твоето интелигентно мнение.

stivi
Асистент
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: 5
що бе то излишни коментари нема нека сички да ви погледат сеира

bat_bobi
Декан
graphgraph
Отг: Как да се прехвърля в УАСГ от Любен Каравелов? 15 Години, 10 Месеци Карма: -2
Колеги стига сте се карали, спора е безмислен. Карайте я по-яваш.

Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil