|
Реализацията като цяло (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Реализацията като цяло
|
|
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Последна редакция: 17/02/2010 17:42 от Mfo.
|
|
|
|
Mfo....мисля, че поста ти съдържа високоинтелигенти нашивки, чийто смисъл много малко хора биха разбрали.....да не говорим за малкия Но много брутално го нареждаш бе човече! Дай по-полека....заради теб ще намрази тоя ВИАС :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
St.Anger написа:
Mfo....мисля, че поста ти съдържа високоинтелигенти нашивки, чийто смисъл много малко хора биха разбрали.....да не говорим за малкия Но много брутално го нареждаш бе човече! Дай по-полека....заради теб ще намрази тоя ВИАС :D
Е, ще го разбере, той пише стихове (но пък това го прави раним).
Egg-zactly. Аз щях да си замълча (и си замълчах предните две страници), но последното излияние на юношата неукрепнал, изкърти всички стандарти.
@kornwow: Когато навлизаш в непозната територия и съответната социална среда, е хубаво да влезеш по-прибрано и скромно. Защото виждаш, че сред хора извън възрастовия и социалния ти диапазон, гъзарщината (която ти счташ за висша форма, просто защото виждате ли не само шибам яко, ами и съм инТЕЛЕгентен) не се получава. Хубаво е да потърсиш и мнение извън стеснения кръг, в който досега си се изявявал. Нали знаеш за представата на средновековния човек и плоския свят, простиращ се до видимия хоризонт? Е... направи аналогията и опитай да разбереш, защо така се получи твоя несъстоял се дебют във виртуалната среда на УАСГ
|
|
|
Последна редакция: 18/02/2010 12:19 от Mfo.
|
iJS3
Главен асистент
|
|
|
Не е лошо да има самочувствие момчето. Не го умъртвявайте веднага. Нека опита от ВИАС,ако го приемат, пък внезапната смърт все ще има време да се случи за 5 години. Успех!
|
|
|
|
|
|
|
@Mf0: Не си прав - дебютът е съвсем успешен. Аз поне ще го помня дълго.
|
|
|
Последна редакция: 18/02/2010 20:02 от Kolkozabavno.
|
|
|
|
Е вий всичките дето я изляхте таз помия големи ли сте пичове? Това, че учите в тоз ВУЗ никак не ви дава право да се изхвърляте айде да не казвам като какво. Колкото до "съответната социална среда" на Mfo ... просто нямам коментар.
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|
|
|
Айде, мерудията на манджата пристигна. Позволете да не се съглася с Негово Височество... Но все пак пролетта идва, както и гларусите...
Гениалните изказвания на Mr. Incredible звучат странно във всяка среда, освен неговата си - (коя е тя може да бъде открито из горните текстови загуби на време). Излятата помия си се слива перфектно... с бълвоча излят преди това. Аз не виждам абсолютно нищо нередно в реакцията на присъстващите. А относно социалната среда, не е мой проблем, че СГ е същата помия.
|
|
|
Последна редакция: 18/02/2010 23:24 от Mfo.
|
|
|
|
успокой се малко
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|