Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Реализацията като цяло
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 12345
Тема: Реализацията като цяло
neno
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 7
kornwow стига занимава целия форум със селската си особа!Като много разбираш от стихотворения стани даскал по литература,ти ще си първия НЕГРАМОТЕН литератур!И стига си описва жалкото съществуване,всички разбрахме че просто ти е малка паламарката и тука се дуеш да си излееш мъката

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Mfo
Доцент
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 31
Боже, боже, колко мъка има ... из България Ела 2011... 2012 ще си прекъснал

П.П. От психологична гледна точка, типичният пост-тийн синдром на себедоказване и комплексираност. Желание за изява, лесна ранимост. Спокойно ще ти се балансират хормоните скоро. Само внимавай да не хванеш нещо от тия "интимни взаимотношения". Също така не си мисли, че светът ти е длъжен или си нещо необикновено... Навлизането в живота с огромна фронтална площ води до невероятно голяма сила на удара и челното съпротивление ! (айде малко инженерно да прозвучи психоанализата)

П.П.П Умишлено не съм включил ключовата дума "провинциална народопсихология" (а.. току що я включих), защото тя се подразбира и излива с огромен дебит от постовете ти.

Последна редакция: 17/02/2010 17:42 от Mfo.
St.Anger
Декан
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: -29
Mfo....мисля, че поста ти съдържа високоинтелигенти нашивки, чийто смисъл много малко хора биха разбрали.....да не говорим за малкия Но много брутално го нареждаш бе човече! Дай по-полека....заради теб ще намрази тоя ВИАС :D

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 11
St.Anger написа:
Mfo....мисля, че поста ти съдържа високоинтелигенти нашивки, чийто смисъл много малко хора биха разбрали.....да не говорим за малкия Но много брутално го нареждаш бе човече! Дай по-полека....заради теб ще намрази тоя ВИАС :D
Е, ще го разбере, той пише стихове (но пък това го прави раним).

Mfo
Доцент
graphgraph
Kolkozabavno написа:
St.Anger написа:
Е, ще го разбере, той пише стихове (но пък това го прави раним).

Egg-zactly. Аз щях да си замълча (и си замълчах предните две страници), но последното излияние на юношата неукрепнал, изкърти всички стандарти.

@kornwow: Когато навлизаш в непозната територия и съответната социална среда, е хубаво да влезеш по-прибрано и скромно. Защото виждаш, че сред хора извън възрастовия и социалния ти диапазон, гъзарщината (която ти счташ за висша форма, просто защото виждате ли не само шибам яко, ами и съм инТЕЛЕгентен) не се получава. Хубаво е да потърсиш и мнение извън стеснения кръг, в който досега си се изявявал. Нали знаеш за представата на средновековния човек и плоския свят, простиращ се до видимия хоризонт? Е... направи аналогията и опитай да разбереш, защо така се получи твоя несъстоял се дебют във виртуалната среда на УАСГ

Последна редакция: 18/02/2010 12:19 от Mfo.
iJS3
Главен асистент
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 1
Не е лошо да има самочувствие момчето. Не го умъртвявайте веднага. Нека опита от ВИАС,ако го приемат, пък внезапната смърт все ще има време да се случи за 5 години. Успех!

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 11
@Mf0: Не си прав - дебютът е съвсем успешен. Аз поне ще го помня дълго.

Последна редакция: 18/02/2010 20:02 от Kolkozabavno.
Oliver
Ректор
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 16
Е вий всичките дето я изляхте таз помия големи ли сте пичове? Това, че учите в тоз ВУЗ никак не ви дава право да се изхвърляте айде да не казвам като какво. Колкото до "съответната социална среда" на Mfo ... просто нямам коментар.

uacg.forumup.com
Mfo
Доцент
graphgraph
Айде, мерудията на манджата пристигна. Позволете да не се съглася с Негово Височество... Но все пак пролетта идва, както и гларусите...

Гениалните изказвания на Mr. Incredible звучат странно във всяка среда, освен неговата си - (коя е тя може да бъде открито из горните текстови загуби на време). Излятата помия си се слива перфектно... с бълвоча излят преди това. Аз не виждам абсолютно нищо нередно в реакцията на присъстващите. А относно социалната среда, не е мой проблем, че СГ е същата помия.

Последна редакция: 18/02/2010 23:24 от Mfo.
Oliver
Ректор
graphgraph
Отг:Реализацията като цяло 14 Години, 11 Месеци Карма: 16
успокой се малко

uacg.forumup.com
Отиди най-отгореСтраница: 12345
Модератори: vassil