|
Студенти 2012 (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Студенти 2012
|
|
Отг:Студенти 2012 12 Години, 5 Месеци
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada Faka написа:
z2zzzz написа:
ПС: А това е един от най-сериозните университети в България - направи си преценката какво е българското образование 
а ти колко университета си завършил ?
Аз не съм завършил други университети, но имам... приятели, на които знам интелектуалния багаж колко им е, които учат в доста други университети. Точно по този начин имам наблюдения и в чужбина за някои университети. Брат ми учи в друг университет, майка ми работи към трети. Мисли, преди да пишеш... Хората ходили ли са на Слънцето? Не, но знаят какъв му е съставът  . Защо аз да не знам нивото на другите университети, без да съм ги завършил? Че аз и УАСГ още не съм завършил, а му знам нивото.
Kolkozabavno написа:
katy написа:
z2zzzz написа:
Аз си гледам мене, другите както искат и могат, така да се справят 
И аз това имах предвид 
А да сте чували, че конкуренцията вдига нивото? И че една птичка пролет не прави? Даже и да сте много повече от останалите, когато останалите са на ниво дъно на океан, тогава не Ви блазе.
На мен за конкуренцията ми стига и един, за да си вдигам нивото. А в групата ми сме повече от 2-ма "силните", така че конкуренция си има достатъчна. А и вече сме на по 20+ години - нужна ли ни е конкуренция, за да даваме най-доброто от себе си? Все пак това ни е финалното образование, което ще ни дава хляба цял живот (не на всички). Аз и сам да си бях, пак щях да съм сериозен... В даскало може и да не съм бил, но тук съм
|
|
|
Последна редакция: 23/08/2012 11:38 от z2zzzz.
|
|
|
|
z2zzzz написа:
Mada Faka написа:
z2zzzz написа:
ПС: А това е един от най-сериозните университети в България - направи си преценката какво е българското образование 
а ти колко университета си завършил ?
Аз не съм завършил други университети, но имам... приятели, на които знам интелектуалния багаж колко им е, които учат в доста други университети. Точно по този начин имам наблюдения и в чужбина за някои университети. Брат ми учи в друг университет, майка ми работи към трети. Мисли, преди да пишеш... Хората ходили ли са на Слънцето? Не, но знаят какъв му е съставът . Защо аз да не знам нивото на другите университети, без да съм ги завършил? Че аз и УАСГ още не съм завършил, а му знам нивото.
Ти си някой краен вундеркинд май, а? Приятели имаш, майка, брат ...
Мисли, но недей да пишеш ...
Нали виждам вече с какъв успех се влиза в тоя ВУЗ ! Ако бях кандидатствал тази година щяха да ме приемат ССС с оценка от изпит 3.15 !
Тук всички със самочувствие, да е*а ! Мислят, че като завършат/учат във ВИАС и всеки трябва да им се кланя, да им пее мантри ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Аз също записах геодезия след първо класиране :Р
|
|
|
Последна редакция: 10/09/2012 16:11 от juj.
|
|
|
|
Като гледам форума сега,доста хора чакат за класирането за общежитията :Д
|
|
|
|
|
|
|
Довечера.. ако имате късмет
|
|
|
|
|
|
|
Ужас,аз от рано сутринта проверявам постоянно :D
|
|
|
|
|
|
|
Къде ще ги качат класиранията? В сайта на УАСГ?
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|