@gingko и4 ми не пука мене за писането но понеже гледам 4е настроението е "да се фанем за правописа 6тото ина4е няма за кво да се сбием". А и точно това имам предвид
Всеки прави грешки, нормално е. Още повече по форуми, но понеже както всяка по-значима тема, като се изчерпат смислените аргументи, двата резервни изхода винаги са - "кой как пише" и "междуградски войни"... Та, за да ти се прочете мнението като съдържание, трябва да не позволиш отклоняване на вниманието по направление правопис.
Сега, най-накрая, относно класирането - нищо им няма на баловете. Когато аз кандидатствах, ССС беше 165 човека прием. Нямаше СССА, нямаше матури и минималния бал беше около 24,5 (и около 22-23 за ПГСА), двойките на изпита бяха изключително много. Да де, ама тогава строителството беше в бум, съответно и конкуренцията беше друга.
Най-голямата разлика обаче е, че НЯМАШЕ ФОРУМ.
Който влезнал, влезнал. Както си пише на "важните съобщения" - "На приетите, честито !". Новоприетите да се напият, и след 5-6 години, пак ще има завършили заслужено, и избутали между капките. Пред всички стои въпросът, кой каква работа ще си намери и колко ще е конкурентно способен на пазара на труда.
,,,,
;;
-
..
ът,ът,я,я,а,ят
Не ми се проверява