|
Второ класиране (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Второ класиране
|
|
Отг:Второ класиране 14 Години, 6 Месеци
|
|
denenceto написа:
Явно само този, който не е подал документи...няма да влезе! Пък и какво по хубаво от чувството, че си постигнал това, което искаш и си влязъл с висок бал 
Така си е. Чувството за удовлетворение след многогодишен труд е незаменимо.
|
|
|
\'scuse me while I kiss the sky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Нали сте влезли това, което искате! Няма по-важно от това.Радвайте се, учете, пък другите не ги мислете, всеки сам се спасява.Ако имаш амбиция да учиш и да постигнеш нещо никой не може да те спре!
|
|
|
|
|
|
|
runaway написа:
NoodleInWonderland написа:
denenceto написа:
Явно само този, който не е подал документи...няма да влезе! Пък и какво по хубаво от чувството, че си постигнал това, което искаш и си влязъл с висок бал 
Така си е. Чувството за удовлетворение след многогодишен труд е незаменимо. 
Да, ама се обезсмисля. Не че е важно кой с колко е влязъл, в много от случаите не е определящо, но ми е интересно как се сформира бал 13 и 14? По мои сметки с чиста 2ка също си става :D Но никой не ни е виновен, в крайна сметка кой ни кара да даваме максимума от себе си, когато може да стане и с далеч по-малко усилия 
Е, за мен не се обезсмисля. Не ми е важно просто да вляза, а да знам, че съм се постарала за това, дала съм всичко от себе си и съм си го заслужила.
А за хората, които ще влязат с тези балове... това, че математиката не им е сила или поради други причини са изкарали по-ниска оценка, не означава, че няма да бъдат добри в професията си.
|
|
|
\'scuse me while I kiss the sky
|
|
|
|
Това с колко си влезнал няма никво значение.Мои колеги с бал над 29 прекъснаха.А и това е минимален бал което не значи че всички влизат с толкова ниски оценки.И все пак бала е повече от комичен и т.н.Как може бал 12 на 2-ро класиране 
А това кога ще прекъсне някой е трудно да се определи.Лично аз имам колеги които не могат и името да си напишат,но са взели всички изпити до момента.Всичко е въпрос на късмет(колко пиян ще дойде преподавателя,ако къса на онче-бонче дали ще оцелиш късата клечка и т.н.) И все пак ако не си учил през годините шанса да изхвърчиш е доста по-голям
|
|
|
|
|
|
|
Още не сме влезнали, а правим сметки и догадки кой кога ще прекъсне. Смешно и излишно....
|
|
|
|
|
|
|
Аз лично съм възмутена от второ класиране..не съм предполагала,че балът ще падне чак до 13-14...не ме интересува другите с колко са влезнали,но честно казано въобще не е справедливо..защото някои хора са полагали страшно много усилия,за да си вземат изпита,а други просто ей така са също (примерно) в моята специалност...направо подигравка бих казала...
|
|
|
|
|
|
|
runaway написа:
но ми е интересно как се сформира бал 13 и 14? По мои сметки с чиста 2ка също си става :D Но никой не ни е виновен, в крайна сметка кой ни кара да даваме максимума от себе си, когато може да стане и с далеч по-малко усилия
Тези балове само с матури се правят, защото с под 3,00 на изпите не се сформира състезателен бал... Но може още догодина да започнат да го сформират
|
|
|
|
|
|
|
Защо се притеснявате толкова не мога да разбера...нали не са взели вашето място...Всеки е сам за себе си! Това че са влезли с нисък бал не значи че ще ви вземат хляба..гледайте си кефа, учете и няма да имате проблеми!
|
|
|
|
|
|
|
6nur написа:
Нали сте влезли това, което искате! Няма по-важно от това.Радвайте се, учете, пък другите не ги мислете, всеки сам се спасява.Ако имаш амбиция да учиш и да постигнеш нещо никой не може да те спре!
6nur написа:
Защо се притеснявате толкова не мога да разбера...нали не са взели вашето място...Всеки е сам за себе си! Това че са влезли с нисък бал не значи че ще ви вземат хляба..гледайте си кефа, учете и няма да имате проблеми!
"Добре", че си ти, че ние няма да се сетим  ... Можеш да напишеш това мнение още 5 пъти с различен словоред и нещо новичко...
ПС: Само не ме псувай и не ми пиши "нещо проблем?"
|
|
|
Последна редакция: 07/08/2010 12:38 от z2zzzz.
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|