Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Изготвяне на 3d визуализации и уроци по 3d max
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Изготвяне на 3d визуализации и уроци по 3d max
metodi_velichkov
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Изготвяне на 3d визуализации и уроци по 3d max 13 Години, 3 Месеци Карма: 3
Предлагам уроци по 3DStudio Max. Помощ при решаване на даден проблем, свързан с програмата. Също така изготвям 3d модели и визуализации на приемливи цени.
телефонът ми е: 0884003838(Методи)
* За уроците:
Необходими са ви интернет, микрофон, слушалки( или тонколони, на които да ме чувате), скайп и една напълно безплатна програма за презентация по интернет, чрез която влизам във вашия компютър, стартираме програмата и започваме да учим нещата, които желаете. Като в този момент и скайп се оказва много важна част в заниманието, тъй като чрез него ще общуваме. Надявам се, че не звучи много сложно и стряскащо на първо прочитане... Просто, ако имате желание, потърсете ме и сами ще се убедите, че не е никак сложно
* За визуализациите:
За започването на работа по такъв проект, ще ми бъдат необходими: чертежи, скици, снимки, рисунки и други подобни материали, които ще ми дадат ясна представа за реализирането на проекта и желаните резултати. Заплащането става по банков път, или евентуално по друг удобен за вас начин.
Ако сте заинтересоване, потърсете ме, готов съм да обсъдим всяко ваше желание и ще се постарая да ви бъда от полза
e-mail: 38Pixels@gmail.com
facebook: 38pixels
Директен линк към facebook страницата ми: bg-bg.facebook.com/pages/38Pixels/157452657677907?sk=wall
уеб адрес: www.38pixels.net ( на него можете да видите някои от изготвените от мен проекти)
---------------------------------------------------------------
Ако имате някакви малки проблеми, които не изискват много време, свързани с 3ds max и не намирате решение, може да ме потърсите за помощ,
Разбира се, за това не е необходимо да плащате ))

Последна редакция: 08/01/2012 20:21 от metodi_velichkov.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil