@mad_Fizik: ...Човек, ти закачи далекопровода за езерото (изби рибата). Какви хидрофори, какви мангали и виночерпене...

Майтап, майтап, ама само като си помисля, че си вложил мисъл и труд в тая излишно сложна структура...

На здраве!
Забележка: В момента се занимавам единствено и само с MySQL и съм се отдалечил от спецификите на Microsoft SQL и Access, така че не мога да се изкажа по ефективността на тия изрази. Ако са "изплюти" като резултат след Design View - чудесно.
/* off-topic Не мога да не обърна внимание на контраста меджу двата поста, първият с "пропуснал съм го" и вторият, в който нивото е очевидно доста по-високо. Странна метаморфоза, хъм
*/
@olechka: Колежката ще се справи, няма да я мисля.
@tanq: Няма да нагазвам в темата, кой, какво и къде е учил, защото отговорите в същия ред са "почти всички", "нищо", "където и да е". Просто коментирам факта, че висшето образование не е длъжно на никого. Който иска АутоКАД без предишна практика, отива на курс, плаща и се подготвя. Същото важи за всяка една компетенция, която е специфична и е предимство. Никой университет не е длъжен да направи всички равни. Това не е първи клас, това не е нещо задължително. Клишето "привилегия, а не право" си е валидна. Айде стига глупости. Нито ще има справедливост, нито която и да е утопия ще се реализира. Живи здрави, да бачкаме ! Кой както може да си изкарва хляба.