Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

.
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: .
ilikrisgt
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
. 13 Години, 10 Месеци Карма: 0

Последна редакция: 07/06/2012 09:21 от ilikrisgt.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
ilikrisgt
Асистент
graphgraph

Последна редакция: 07/06/2012 17:48 от ilikrisgt.
gogo82
Асистент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 1
Редно е да предположите, че не само "закъсали студенти" четът из този форум, съответно да усещате кога много се излагате.
Добре, че се появихте Вие, единствената дето са Ви ясни нещата и умеете да ги преподавате, като един светъл и мощен лъч да засияете на учебния небосклон...
По отношение на откровено неадекватните Ви включвания по въпроса с грешните теории няма да взимам отношение...засега.

Няма лошо да си рекламирате услугите, ГОСПОЖО, да помагате на "закъсали студенти", които имат желание да позадълбаят в материала.
Студентите закъсват по няколко основни причини, но колкото и да не Ви се вярва, това че не им преподавате Вие в университета, не е една от тях.
Джиткайте си там за 10 кинта на час и си свиркайте.

А аз по принцип с нетърпение очаквам да намерите начин да заблестите на международния научен небосвод по някой от конвенционалните начини.

Висшето образование предполага няколко основни неща : старание, упоритост и интерес. Което и да липсва, води до трудности от разнообразен характер.
Тоя момент с воденето за ръчичка от "госпожата" е нейде из дебрите на средното образование и там трябва да си остане.
Студентът трябва преди всичко да се научи да разсъждава и да анализира.

"Закъсалите студенти" желаят да се научат да решават определен тип задачи колкото да си вземат криво-ляво изпита.
Точно това, което предлагате Вие срещу 10 кинта на час и, в което както казах няма нищо лошо
Но Ви съветвам най-приятелски да прецизирате рекламната агресия...И най-вече да спрете с изцепките по отношение опровергаването на разни теории, дори само поради факта колко смешно изглежда това в студентски форум...

Ай със здраве

Mfo
Доцент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 31
Положението е станало страшно... Много агресивна реклама, много печена "Госпожа", много гениалност на едно място.

Много "по-добри неща" са измислени, още толкова се създават... и о чудо, всичките са приближение на действителността. Въпросът е "С колко ?". Ако си бяхте направила труда, госпожо, да четете, а не де преоткривате колелото и топлата вода, нямаше да разцепвате мрака с подобни изказвания.

П.П. Откровено, госпожо, "трябва да преподавате и в университета"... започнете с Пернишката политехника...
П.П.П. ... и уроци по Български език

Последна редакция: 19/04/2011 10:51 от Mfo.
ilikrisgt
Асистент
graphgraph

Последна редакция: 07/06/2012 17:49 от ilikrisgt.
gogo82
Асистент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 1
Що пък да нямам работа, мен ми стана интересно и хвърлих един поглед.
И след като прочетох първите Ви 4-5 изречения се заредих с кола и пуканки пред монитора

Аз нямам против това, че си рекламирате уменията и услугите, ГОСПОЖО.
Няма да имам против дори ако си отворите собствен университет, защото е видно поне, че не Ви липсва увереност.

Коментирах по същество единствено екстремните Ви изцепки. Не съм с усещането, че съм си загубил времето.
Общуването с Вас ми донесе само положителни емоции и увеличен приток на ендорфини.
Колкото повече чета коментарите Ви, толкова повече съжалявам, че не съм "закъсал".
В интерес на истината, малко ми доскучава вече, защото не мисля, че има с какво повече да ме изненадате.
Но продължавам да тая надежда, че ще ме накарате да се давя от смях и спонтанни гърчове в някой бъдещ момент.

Колкото до лечението, Вие сте тази, която се нуждае от специализирана помощ. Но не знам дали моментът не е безвъзвратно отминал.

Прави впечатление, че не успявате до момента да си защитите позицията.
Вместо това разчитате на посредствени директни или индиректни "обиди" и демонстрирате явна неспособност за конструктивен диалог. Една крачка в правилна посока би била нова тема от Ваша страна, в която поне да загатнете срещу кои точно теоретични постановки се бунтува Вашата творческа личност.

Но се съмнявам, че ще станем свидетели на нещо подобно.
Съветвам Ви да продължавате да си рекламирате услугите, като се ограничите в зоната "уроци".
Всяко залитане встрани Ви вреди, губите МИЛИОНИ потенциално "закъсали"

Пожелавам Ви успех с преподаването и добро ниво на душевен и емоционален комфорт !

П.П. Заделил съм си вече първите 10 кинта и с нетърпение очаквам момента, в който ще закъсам

П.П.2 Оставяйки настрана някои Ваши неадекватни проникновения, Вие поне имате желание да си изкарвате паричките с реален труд. Което не може да се каже за повечето сополкЬовци, предлагащи решени варианти на курсови задачи, за които те самите са плащали. Ма кво ли не прави студентЪ за едно кило сирене и вафличка за десерт.

ilikrisgt
Асистент
graphgraph
. 13 Години, 9 Месеци Карма: 0

Последна редакция: 07/06/2012 17:50 от ilikrisgt.
ilikrisgt
Асистент
graphgraph
. 13 Години, 9 Месеци Карма: 0

Последна редакция: 07/06/2012 17:52 от ilikrisgt.
tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 9 Месеци Карма: 29
ilikrisgt написа:
Обикновенно тези които са учили техникуми специализирани вече са учили съответната механика и те диктуват темпото на лекциите, а останалите се стряскат, защото и хал хабер си нямат от подобни науки

Извинявай, кой те излъга по въпроса? Аз лично съм завършила МГ и не съм "закъсвала" с нито един предмет през петте години в УАСГ. Преподавателите по специалните предмети се съобразяват, че не всички са били в техникум, както и преподавателите по математика се съобразяват, че не всички са били в МГ. Само по сградостроителство ни хвърлиха една бомба в началото, но те не се броят, защото са архитекти

Никой няма против да си правиш реклама, просто го прави малко по-културно. И не е нужно да обиждаш на всяка втора дума. Това, че някой не е дотърчал при теб в минутата, в която е разбрал за съществуването ти, не значи, че е идиот, простак и т.н.

www.vbox7.com/play:842941f4

Mfo
Доцент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 9 Месеци Карма: 31
ЖЕНО ... изкушаваш ме да посетя някой твой урок, да жертвам 10/20 лв, само за да се посмея. Ще стане като онези врачки, на които като им дойдат с камерите, започват да гонят, за да напуска "поставения" клиент.

Че си дебелокожо, всички разбраха. Че си полукомпетентна и самопровъзгласена, също. Едно обаче не разбрахме, защо като "не ти пука", продължаваш да коментираш нашите "негативни" коментари. Разбирам, че са гладни години, ама чак пък толкова да го раздаваш рекламно... защо не се кандидатираш и за Президент ?

Последна редакция: 28/04/2011 18:21 от Mfo.
Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil