Що пък да нямам работа, мен ми стана интересно и хвърлих един поглед.
И след като прочетох първите Ви 4-5 изречения се заредих с кола и пуканки пред монитора
Аз нямам против това, че си рекламирате уменията и услугите, ГОСПОЖО.
Няма да имам против дори ако си отворите собствен университет, защото е видно поне, че не Ви липсва увереност.
Коментирах по същество единствено екстремните Ви изцепки. Не съм с усещането, че съм си загубил времето.
Общуването с Вас ми донесе само положителни емоции и увеличен приток на ендорфини.
Колкото повече чета коментарите Ви, толкова повече съжалявам, че не съм "закъсал".
В интерес на истината, малко ми доскучава вече, защото не мисля, че има с какво повече да ме изненадате.
Но продължавам да тая надежда, че ще ме накарате да се давя от смях и спонтанни гърчове в някой бъдещ момент.
Колкото до лечението, Вие сте тази, която се нуждае от специализирана помощ. Но не знам дали моментът не е безвъзвратно отминал.
Прави впечатление, че не успявате до момента да си защитите позицията.
Вместо това разчитате на посредствени директни или индиректни "обиди" и демонстрирате явна неспособност за конструктивен диалог. Една крачка в правилна посока би била нова тема от Ваша страна, в която поне да загатнете срещу кои точно теоретични постановки се бунтува Вашата творческа личност.
Но се съмнявам, че ще станем свидетели на нещо подобно.
Съветвам Ви да продължавате да си рекламирате услугите, като се ограничите в зоната "уроци".
Всяко залитане встрани Ви вреди, губите МИЛИОНИ потенциално "закъсали"
Пожелавам Ви успех с преподаването и добро ниво на душевен и емоционален комфорт !
П.П. Заделил съм си вече първите 10 кинта и с нетърпение очаквам момента, в който ще закъсам
П.П.2 Оставяйки настрана някои Ваши неадекватни проникновения, Вие поне имате желание да си изкарвате паричките с реален труд. Което не може да се каже за повечето сополкЬовци, предлагащи решени варианти на курсови задачи, за които те самите са плащали. Ма кво ли не прави студентЪ за едно кило сирене и вафличка за десерт.