Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

.
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: .
ilikrisgt
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
. 13 Години, 10 Месеци Карма: 0

Последна редакция: 07/06/2012 18:28 от ilikrisgt.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Deathtime
Асистент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 0
Защо не станеш асистент направо Ако толкова ги разбираш нещата няма да се занимаваш с глупости тука. И все пак се чудя... По мое време колегите доста си помагахме с проектите и задачите. Пари плащаха само хора, които никога не се явяваха на упражнения и те си намираха някой мегаразбирач да им направи нещата за 1-2 дни по спешност. Но иначе ебаси при група от 20-ина човека все ще има 2-3-ма, които биха помогнали на колегите си. Ето аз, който съм от София и нямах възможност с другите да се събирам и да правим нещата заедно имах затруднения, ама пък никога не са ми отказвали помощ и то без да ми искат пари. Незнам... чак толкова ли са се променили нещата или студентите са яко затъпяли.

ilikrisgt
Асистент
graphgraph

Последна редакция: 07/06/2012 17:46 от ilikrisgt.
ilikrisgt
Асистент
graphgraph
, 13 Години, 10 Месеци Карма: 0

Последна редакция: 07/06/2012 17:54 от ilikrisgt.
ilikrisgt
Асистент
graphgraph

Последна редакция: 07/06/2012 17:55 от ilikrisgt.
tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 29
ilikrisgt написа:
...освен това само глупак ще си губи времето безплатно да помага!

Аз лично винаги съм помагала на колегите, които са имали нужда, също както на мен са ми помагали. Ако това прави хората глупаци, то само с глупаци искам да си имам работа. Човек като има въпроси, отива в приемно време на преподавателя си и пита - мен никой никога не ме е върнал.

Щом има пазар за бизнеса ти - жива и здрава, но не е нужно тук да обиждаш хората и да се правиш на велика.
Peace

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 11
ilikrisgt написа:
не ми се става асистент чисто и просто, но всичките ми ученици до сега казват буквално ЗАЩО ГОСПОЖО НЕ НИ ПРЕПОДАВАТЕ ВИЕ В УНИВЕРСИТЕТА, предпочитам да си преподавам в къщи индивидуални уроци чисто и просто, на асистентите и професорите чисто и просто не им завиждам, а и те нямат много право да преподават извън работното си място на чаСНо, особеНо на свои студенти, така освен това само глупак ще си губи времето безплатно да помага! Всеки иска на аванта, но безплатен обяТ няма, времето струва пари, не е учтиво и почтеНно да се молиш и да губиш времето на състудентите ти, те на са ти длъжни с нищо, това е като да просиш от съседа продукти на заем вместо да идеш да си ги купиш от магазина и особеНно ако не ги връщаш, дори и на приятел не е учтиво да губиш времето и да ги занимаваш с твоите проблеми. Ако имаш нужда приемам от цялата страна по предварителна уговорка! Това е честното и почтеНното и на теб ще искаш да ти плащат когато извършваш някаква услуга признай си! Имам достатъчно ученици постоянно, имам много закъсали, дори някои с години, дори изпуснали и механика и съпромат и ги подготвям по строителна статика и динамика на строителните конструкции. Така е гений съм никой не ми е помагал като съм си взимала изпитите и винаги съм ги взимала с отличие по тези предмети, мога дори да променя масово теориите на съпротивлението на материалите, понеже за сега те са доста грешни по своето началотО инерционен момент за ЦТ, ако ти говори нещо и така смятам че си струва да идват при мен и тези които са идвали също са останали с това мнение че си е струвало и е било чеСНо и почтеНно да ми платят за отделеното време и внимание ясно ли ти е или трябва да помолиш някой приятел безплатно да ти обясни какво съм ти отговорила.
Хайде първо да се научим да пишем грамотно на родния си език, а после да обясняваме как ще подобрим вижданията на Бернули, Нютон, Сен-Венан, Ойлер, Лагранж, Максуел, Яшински, Треска, Фон Мизес, Тимошенко и прочие за това каква е механиката на заобилалящия ни свят, какво ще кажеш?

Vinnie Jones
Асистент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 3
Някой си прави ташак, а вие си чупите пръстите да му отговаряте

St.Anger
Декан
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: -29
ilikrisgt написа:
а и откъде знаеш че не съм асистент или пък професор или пък доктор на техническите науки, това не е оточнено в обявата ми

Срам и позор ако си асистент, че недай си Боже и нещо повече, драга ми Иляно!!! Стой си по Пловдив майна и не ни пробутвай тарикатските си лафове и номера. Не се прави много на велика, защото нали знаеш, че рано или късно няма даскал, който се е занимавал с математика и който да не е откачил
ае със здраве!!!

Deathtime
Асистент
graphgraph
Отг:Давам уроци и помагам за проекти 13 Години, 10 Месеци Карма: 0

Нямам думи направо. Ебати гения дето не може да си напише името вярно. И все пак ако позволиш да питам, какво те спира да публикуваш гениалните си теории? Може пък да ти дадат Нобелова награда и повече няма да ти се налага да се занимаваш с закъсали студенти. Все пак вече един българин успя да коригира една от формулите на Нютон доколкото си спомням.

Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil