|
Уроци AutoCad- Autocad Lessons (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Уроци AutoCad- Autocad Lessons
|
|
Уроци AutoCad- Autocad Lessons 14 Години, 4 Месеци
|
|
Уроци,съвети и техники при чертане на AutoCad. Помощ при изчертаване на проекти!
1 учебен час - 10лв.
Appropriate for foreign students - English teaching!
Mobile: 0896 654848
|
|
|
Последна редакция: 09/10/2010 16:38 от Tennis.
|
|
Отг:Уроци AutoCad 14 Години, 4 Месеци
|
|
Tennis написа:
Уроци,съвети и техники при чертане на AutoCad. Помощ при изчертаване на проекти!
1 учебен час - 10лв.
GSM: 0896 654848
Хахаххаха  . Ти добре ли си ??? 10 лв. на час. Във виас има курс по Autocad и ми излезе доста по-ЕВТИНО и си имам УДОСТОВЕРЕНИЕ за професионална квалификация - подписана от РЕКТОРА на УАСГ!!! Смешен си!!!
Хора запишете се. За един месец, 60 учебни часа са и после не ви трябват такива смехотворни "урочета".
|
|
|
Последна редакция: 08/10/2010 20:36 от kenwoodjbl.
|
|
|
|
kenwoodjbl написа:
Tennis написа:
1 учебен час - 10лв.
GSM: 0896 654848
Хахаххаха . Ти добре ли си ??? 10 лв. на час. Във виас има курс по Autocad и ми излезе доста по-ЕВТИНО и си имам УДОСТОВЕРЕНИЕ за професионална квалификация - подписана от РЕКТОРА на УАСГ!!! Смешен си!!!
Хора запишете се. За един месец, 60 учебни часа са и после не ви трябват такива смехотворни "урочета".
хахахаха уроци от виас по кад :D:D:D
те затова са и на такава цена както казваш....имам колеги, които ги изкараха и после пак ревяха за помощ, че ги бяха научили толкова добре да чертаят, че просто майката....
за горния дето предлага - може и да знае и да помага момчето, само дето тъпо пари на чужд гръб на колега да изкарваш - или го хващай от А и Б и го научавай или зарежи само парите на новите малоумници да прибираш :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Това с удостоверението не ми го хвали-никога,никъде няма да ти послужи, а пък като е подписано от Ректора е без абсолоютно никакво значение - той никога не е отварял Аутокад. Това е все едно като вземеш шофьорска книжка да кажеш, че можеш да шофираш - трябват ти няколко години практика, за да си добър. Естествено няма лошо на уроците от УАСГ и те са ползени.
Поздрави и Успех!!
|
|
|
|
|
|
|
Tennis написа:
Това с удостоверението не ми го хвали-никога,никъде няма да ти послужи, а пък като е подписано от Ректора е без абсолоютно никакво значение - той никога не е отварял Аутокад. Това е все едно като вземеш шофьорска книжка да кажеш, че можеш да шофираш - трябват ти няколко години практика, за да си добър. Естествено няма лошо на уроците от УАСГ и те са ползени.
Поздрави и Успех!!
Първо като си правиш CV-to за бачкане и нямаш никакъв стаж, спокойно можеш да си приложиш удостоверението -(по принцип никой не го гледа, но поне за пълнеж става). А това с книжката не го разбрах - Ти години ли ще учиш даден човек на Аcad? Аз лично съм почнал с Autocad още от техникума СГСАГ и във втори курс се записах пак на курс за да си спомня нещата и мога да кажа, че е доста полезно да се мине (много зависи и при кой ще се запишеш, за целта ще питаш там на 5тия етаж мацката при кой да запишеш курса)
Та мисълта ми е, че 10 лв на час е смешно и нагло - кажи примерно 5 лв да И аз бачкам вече 4 години проектиране и не изявявам претенции , че знам Аutocad перфекто и да пускам тука обяви за (10лв. на час). Не се заяждам- просто не искам да се лъжат новодошлите с такива "страхотни предложения"
|
|
|
Последна редакция: 13/10/2010 09:28 от kenwoodjbl.
|
|
|
|
1) когато си попълваш CV-to или каквито и да е други документи, избягвай да пишеш думи като пАлнеж
2) обявата на човека е много коректна и никъде не лъже. Лъжа щеше да е ако беше написал "Само за 10 лв/час ще научите Аутокад перфектно за 14 дни, та даже и ще свалите 4 кг от наднорменото си тегло". Обявите са за това, който се заинтригува от услугата да звънне, а който не - да кара нататък
|
|
|
Последна редакция: 12/10/2010 12:20 от concrete.
|
|
|
|
concrete написа:
1) когато си попълваш CV-to или каквито и да е други документи, избягвай да пишеш думи като пАлнеж
2) обявата на човека е много коректна и никъде не лъже. Лъжа щеше да е ако беше написал "Само за 10 лв/час ще научите Аутокад перфектно за 14 дни, та даже и ще свалите 4 кг от наднорменото си тегло". Обявите са за това, който се заинтригува от услугата да звънне, а който не - да кара нататък
Да ти имам и коментара да ти имам. ПЪлнеж като приложения към CV-то  никой не е казал , че трябда да се пише.
2-рото е пълна лъжа това 10лв. за някой, който не знае как стоят нещата! Не мисля че е излишно да се знае и друг вариант, който е доста по-добър от това да плащаш по 10лв на 4ас и може би за нищо.
Една бърза сметка:
- курса мисля че беше 60 4аса и беше към 150-160лв не помня вече=> 2,5-3лв. на час
- при човека с 10-те лева => 60x10=600лв.
Който иска вече си решава кое е добре за него.
Нямам нищо против човека - има со право да си пуска обяви, но е нужно за новите да знаят че има и друга опция. Мисля да ми е последният коментар, че ще се почне пак едни писания-извинявам се ако има нещо.
|
|
|
Последна редакция: 13/10/2010 09:55 от kenwoodjbl.
|
|
|
|
kenwoodjbl написа:
Който иска вече си решава кое е добре за него.
Ето този извод целяхме да достигнем всички
|
|
|
|
opalq
Асистент
|
Отг:Уроци AutoCad 14 Години, 2 Месеци
|
|
zdrasti ..kak e sega ima li rabota v proektiraneto?
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|