Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Студентски практики 2017
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Студентски практики 2017
#18296
CRMD
Асистент
Мнения: 1
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Студентски практики 2017 7 Години Карма: 0
Център за Развитие на Младежки Дейности ви кани да проведете студентска практика през това лято. Тя се състои от 240 часа и стипендия от 480лв при успешно преминаване през практиката.

Визията на дружеството за проекта е да улесним прехода от Висшето учебно заведение към работното място, помагайки за успешната реализация на младите хора на трудовия пазар. Вярваме, че практиката е начин за създаване на контакти, стимул за увереност и първа стъпка в кариерата. Ценим, както нашето, така и Вашето време, затова предлагаме работен график, съобразен със заетостта на стажантите и занятията им. Предоставяме възможност за участие във фирмени мероприятия, допълнителни практически обучения в реална работна среда и средствата, с които да стъпите като ценен кадър с професионални умения на пазара на труда. Така ще повишите социалните си компетенции и преносими умения, ще имате по-добър шанс за реализация, а и същевременно ще работим заедно за изграждането на стабилни партньорства между образователните институции и бизнеса.

Практиката ще бъде насочена към Вашите професионални интереси в дадена сфера. Поставените задачи ще бъдат съобразени с качествата, компетенциите, възможностите и уменията Ви. Предлагаме голям набор от модернизирани и гъвкави позиции, които да отговорят на всяко професионално направление. На най-добре представилите се практиканти имаме възможност да предоставим работна позиция с трудов договор или допълнително възнаграждение.

За повече подробности пишете на ЛС или на имейл адрес: c r m d @ a b v . b g
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil