Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Търся студент с немски за уроци вкъщи
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Търся студент с немски за уроци вкъщи
#18286
sofiash
Асистент
Мнения: 1
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Търся студент с немски за уроци вкъщи 7 Години, 3 Месеци Карма: 0
Здравей,

Аз съм София и съм на 13. Наш'те ме отглеждаха известно време, предимно с помощта на разни детегледачки. Вярно че всичките бяха много готини. Те и наш'те са готини, ама са малко скучни. След това им писна и ме пратиха да уча в Мюнхен. Ивон, която ми е нещо като баба живее в Мюнхен и сега съм с нея. Хубавото е че (почти) съвсем се отървах от Паша и Шу, че бяха взели много досадни да стават напоследък.

Това добре. Лошото е, че адмирал Маслин остана сама и много няма какво да прави. Адмирал Маслин е другата ми баба. Тя живее в Пловдив, ама там не я кефи и стои повече в София. Но аз не мога да съм и в Мюнхен да забавлявам Ивон и в София, да забавлявам адмирал Маслин! И на адмирала му е скучно. И сега съм намислила да намеря някой да я учи на немски. Трябва да е сравнително близо до Любен Каравелов и Раковска. А сега като има сняг, най-добре да идва някой на Любен Каравелов, че адмирала е вече на 77 и доста чуплив, милия адмирал, и не е добре да излиза като има сняг и лед. Нея много ѝ се излиза, но не е добра идея.

Та, ако си студент(ка) или учител(ка) и си навит(а) да учиш адмирал Маслин на немски, обади се, моля. Както стана дума, мен ме заточиха в Мюнхен, та моля обади се на Шу (088.786.1596) или Паша (08888.45.760). Можеш и да пишеш на Паша на pasha.slavova@gmail.com или на мен на me@brmbra.guru.

Благодаря ти,
София
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil