|
Корави марки лаптопи (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Корави марки лаптопи
|
|
Корави марки лаптопи 13 Години, 4 Месеци
|
|
Дайте инфо за корави марки лаптопи,подходящи за УАСГ.Кандидат-студентка съм и искам да хвана коледните промоции  Още едно питане,трябват ли някакви специални параметри?Благодаря предварително
|
|
|
|
|
Отг:Корави марки лаптопи 13 Години, 4 Месеци
|
|
stefm написа:
Дайте инфо за корави марки лаптопи,подходящи за УАСГ.Кандидат-студентка съм и искам да хвана коледните промоции Още едно питане,трябват ли някакви специални параметри?Благодаря предварително
Какво разбираш под корави... и какво ще влезеш (или смяташ, че ще влезеш).
Първи и втори курс не смятам, че ще ти трябва нещо мощно и скъпо - просто няма какво толкова да правия с него, освен да чатиш и да гледаш филми. Ако си архитектура и искаш да правиш яките 3Д модели и да навлизаш навътре в дебрите на 3Д студио - направо си вземи мощен настолен компютър. Лаптопите, колкото и здрави характеристики да имат като надпис на кутията са проектирани с основната мисъл да пестят енергия, затова е почти невъзможно да си използват 100, че дори и 90% от възможностите на отделните компоненти.
|
|
|
|
|
|
|
Това е все едно да питаш ... каква марка кола ще ми препоръчате за каране по българските шътища или ....каква жена ще ми препоръчате..
Не ме разбирай погрешно, не се ебавам, но колкото хора, два пъти повече мнения.
Ако разполагаш с повече средства си вземи нещо по-яко като харуер, и щом е за ВИАС гледай монитора да е по-голям, това е общо взето. А марките нямат чак такова значение, важното е да върши работа.
|
|
|
Последна редакция: 28/11/2009 10:47 от dark_half.
|
|
|
|
благодаря за изчерпателните отговори,но само за жените и колите не съм съгласна :D
|
|
|
|
|
|
|
абе ти гледай първо да влезеш у виас.....а както искаш да те приемат?
|
|
|
|
|
|
|
stefm написа:
благодаря за изчерпателните отговори,но само за жените и колите не съм съгласна :D
Хахахаха ... сори, ма това ми дойде като пример в момента, а и кой да види, че си от женски род...
|
|
|
|
|
|
|
HP, Dell и Sony Vaio не са никак лоши. Ако търсиш нещо по-евтино и приложимо разгледай моделите на Acer.
|
|
|
|
|
|
|
DELL, моме, точка. Не гарантирам, че са най-доброто на пазара, обаче фактите са такива. В група от 30 човека, 14 сме с DELL, 5 от тях с DELL Studio 1555. Като ходя из университета виждам най-често DELL, абе хората ги купуват, сигурно има причина, аз също съм доволен, не съм имал проблеми до сега.
|
|
|
|
|
|
|
Абе Toshiba си е марката ,нема кво да се заблуждаваме!!!
|
|
|
|
|
|
|
To сигурно за това лап топа ти е толкова корав :D :D :D :D :D :D  :_
|
|
|