|
Грипна ваканция (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Грипна ваканция
|
|
Отг:Gripna ?! 13 Години, 4 Месеци
|
|
Нормално да няма грипна .. вече ми стана ясно, че СГСАГ и УАСГ имат общо не само в специалностите, които се изучават в тях, ми и в ръководствата ;D Все ми е едно, от строителния сме свикнали да учим, ако ще ядрена война да има.
|
|
|
|
|
|
|
d0minuS написа:
Нормално да няма грипна .. вече ми стана ясно, че СГСАГ и УАСГ имат общо не само в специалностите, които се изучават в тях, ми и в ръководствата ;D Все ми е едно, от строителния сме свикнали да учим, ако ще ядрена война да има.
Никой не те насилва да ходиш. Ако излезем в грипна после се събира много със заверки и такива работи + отучвания, особено за 1-вокурсниците които още не могат да се ориентират какво се случва.
|
|
|
|
|
|
|
Хихихихих .... и в двете важи правилото ...че и потопа се отучва ... така че...
|
|
|
|
|
|
|
bat_bobi написа:
Никой не те насилва да ходиш. Ако излезем в грипна после се събира много със заверки и такива работи + отучвания, особено за 1-вокурсниците които още не могат да се ориентират какво се случва.
Аз да съм писал, че ми е зор да има грипна? ;] Може би съм от малкото, които си знаят, че няма да има грипна, свикнали са с мисълта да учат по време на потопи, пандемии, знаят за последствията от грипната ваканция и прочие и си ходят ;>
Момичето над мен добре го каза, също .. хахаx ;]
EDIT: Ае кви са тия иконки дето излизах... АХАХАХАХХАХАХ
|
|
|
Последна редакция: 13/11/2009 00:54 от d0minuS.
|
|
|
|
не че споря или друго, но някой да те кара да ходиш, ако не знаете все още във виас почти с присъствия няма проблеми, прави си курсовите и си 'свирукай'
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|