айде ако имате инфо от съвета за почивките давайте, че аз разбрах, че ще учим на 21,22,23 и 28,29 и 30 декември
а за 8ми нема кво да питам.... ако некой се лиши от празника заради лекций или упражнения...
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Gestapo_SS написа:
Иначе като официално инфо очаквайте на 10.11.2009 след 2 часа, след ректорския съвет, на който ще се обсъдят въпросите свързани със всички ваканции до края на семестъра. За дните около 8ми декември и между коледа и нова година.
След ректорския съвет се установи да не излизаме ваканция.
bat_bobi написа: Gestapo_SS написа:
Иначе като официално инфо очаквайте на 10.11.2009 след 2 часа, след ректорския съвет, на който ще се обсъдят въпросите свързани със всички ваканции до края на семестъра. За дните около 8ми декември и между коледа и нова година.
Не си изненадан, нали?
Kolkozabavno написа: bat_bobi написа: Gestapo_SS написа:
Не си изненадан, нали?
Не 'щото няма смисъл да излизаме ваканция, както каза една даскалка по ЗМФ който е болен да си седи в къщи и да се лекува.
По новините се изцепиха, че за вузовете трябвало да има под 30% посещаваемост на лекции за да се излезе в грипна... :D :D :D То ако е така, благодарение на светила в техническите науки като Ягода, Тотев, Аличков, Дончев и т.н. трябва непрекъснато да е във ваканция ВИАС