|
Посетете библиотечно информационния център на УАСГ (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ
|
|
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 11 Месеци
|
|
BIBLIOTEKA NA UACG написа:
Библиотеката на УАСГ продължава записването... Ако все още не сте станали наши читатели, заповядайте и се запишете!!!
А ние сме вече трета седмица и имаме задания, които трябва да предаваме но неможем да си вземем от БИБЛИОТИКАТА защото не е дошла октомврийската революция през ноември. А трябва да се предават иначе се утежнава заверката януари.
ПП
А като сте толкова отоврени защо когато се записваха първокурсниците през август не ги записвахте и там просто от канцелариите да ги упътват при вас ами ви нямаше?
Сега елате да се запишете чакаме ви, не ви ли е срам, че заради неорганизираността някой от горните курсове закъсват?
ПП
Благодаря ви предварително за изчерпателният и КОМПЕТЕНТЕН отоговор, но вместо да висите в студентски форуми и да пускате реклами (а можеби спам) да предоставяте учебници и ръководства за горни курсове.
|
|
|
|
|
|
|
Хубаво е, че сте запознати с явлението "октомврийска революция", но в случая би било по-добре да знаете, че библиотеката има читалня, в която можете да ползвате всичко, необходимо за учебния процес, ако не можете да го вземете за в къщи. Щом сте от "горните"курсове сигурно сте запознати и с факта, че август месец библиотеката не работи. Жалко е, че оправдавате "закъсването" си с библиотеката.
|
|
|
|
|
|
|
Жалко е , че има учебници, които ги има само във библиотеката, но не могат да се вземат....
Ми АЗ ПА НЕ ИСКАМ ДА ХОДА В НОВАТА СГРАДА ДА ЧЕТА......искам да си чета у нас.....
Вчера отивам да си взема учбници, нямаше нито 1 човек, но не ми дадоха, защото трябва да чакам до незнам си коя дата....
Е мене ми трябва сега?
И какво да направа да си губа времето да хода от единият край на виас до другият...
Много съм разочарован от тая библиотека...
Също така от супер бързата система, случвало ми се е за да си върна книгите компютъра да мисли 20-30 минути....
Стават опашки, хората се изнервят и т.н.
Случвало ми се е да не мога да си върна книги или да си взема, защото затварят в 12 за обедна почивка и лелката да ми вика не можеш да влезеш, защо не дойде по рано....
Ми кога по-рано кат по рано съм на лекции и упражнения и почивката ми е от 12 до 1...
Не че ми пречи нещо, но искам да си имам учебниците и ръководтсвата, които ги няма никъде другаде.Ако ги имаше щях да си ги купа...И супер се дразна на вашата организация и глупави правила.....
|
|
|
|
|
|
|
С тая библиотека бая ядове съм си имал, ама с т'ва да ни дават учебници по средата на семестъра направо смаза сяк'ви надежди някога да се оправи. Искаш да ходя да чета в читалнята. Въпросът ми е кога да отида???? Всеки ден съм от 8-17 часа на упражнения и лекции, освен да си използвам почивката, да уча в нея( яко ше е а?). Да не говорим, че някои дори да не са по цял ден на лекции може да работят и единственото време за четене е вечер сле УАСГ или в събота и неделя, когато читалнята не работи. Мноо е зле т'ва "наше" улеснение дет сте измислили. То в съшност май вас улеснява. Не е ли по-добре вместо да седят и да събират прах учебниците за по-големите курсове, да има един служител дет да се разправя с тях и един, да се занимава с малките?
|
|
|
|
|
|
|
Хубаво изказвания и все отрицателни!
Хайде кажете и нещо положително за библиотеката- все пак всеки ден читалнята е пълна и работи нон стоп без обедна почивка за вас,читателите не са малко и който, каквото е потърсил-ние сме помогнали да го намери!Явно доста студенти помежду лекциите намират време и за читалнята...нали знаете-"когато има желание,човек намира и начин и време, а и който търси-намира! А недоволни-винаги ще ИМА!
|
|
|
|
|
|
|
Недоволни винаги ще има тва е закон, но трябва да се замислим върху нещатата когато недоволните станат повече от доволните. Позволих си да направя едно скромно стстистическо проучване, и макар извадката да не е кой знае колко представителна, прегледах коментарите в темата. Коментирали са 11 човека, от които положително са се изказали 2ма. От тези 2ма единият е "библиотеката на УАСГ". 3ма са неутрални защото или са 1 курс или не знаят за библиотеката и т.н. Останалите 6ма не харесват системата на библиотеката. Като си направим равносметката излиза че недоволните сме повече. Това, че читалнята е пълна и шепа студенти(шепа защотото 200 или 300 или дори 500 човека, които я пълнят всеки ден са нищожен процент от всички, които следват в наши университет) я посещават не означава, че повечето са доволни.
ПП: а относно снимането на темите, които са ми нужни, за да си правя упражненията... Аз защо се отказах от месечната си Mtel фактура, за да спася дърво, или за да си снимам излишно неща, които после ще изхвърля?
|
|
|
|
|
Отг: Съобщение от библиотеката! 14 Години, 11 Месеци
|
|
BIBLIOTEKA NA UASG написа:
Записването на студентите от първи курс в библиотеката и раздаването на учебници ще започне от 28.09.2009 г., а за всички останали курсове от 28.10.2009 г.!!!
Е какво хубаво мога да кажа...
Защо не мога да взема учебник, при положение, че в библиотеката няма хора, когато съм ходил и искам да си взема ма не ми дават....викат на 28.10..
Разбирам, че е направено със цел да няма опашки, но все пак това ли е решението?
|
|
|
|
|
|
|
vlado ti pratq malko temi i uprajneniq
|
|
|