Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Посетете библиотечно информационния център на УАСГ
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123456
Тема: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ
BIBLIOTEKA NA UACG
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 8

- ТУК МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ МНОГО НОВИ КНИГИ И ПЕРИОДИЧНИ ИЗДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА АРХИТЕКТУРАТА, СТРОИТЕЛСТВОТО, ГЕОДЕЗИЯТА И ДРУГИ ОБЛАСТИ

- ИМАТЕ ДОСТЪП ДО РАЗЛИЧНИ ЕЛЕКТРОННИ БАЗИ ДАННИ

- ПОЛЗВАТЕ СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ

- ЕЛЕКТРОННИЯТ КАТАЛОГ НА БИБЛИОТЕКАТА Е В ИНТЕРНЕТ НА АДРЕС:
http://lib.uacg.bg

ЗА КОНТАКТИ : 963 52 45 /в.422

БИБЛИОТЕЧНО ИНФОРМАЦИОННИЯТ ЦЕНТЪР Е ОТВОРЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК
ОТ 9:00 ДО 17:00 ч.
:pinch: :woohoo: :this:

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
BIBLIOTEKA NA UACG
Асистент
graphgraph
Съобщение от библиотеката! 14 Години, 2 Месеци Карма: 8
Записването на студентите от първи курс в библиотеката и раздаването на учебници ще започне от 28.09.2009 г., а за всички останали курсове от 28.10.2009 г.!!!

inesss
Асистент
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 1
ООО, браво! Хубава читалня си имате и е уютно за четене! Ще се възползвам от предложението, била съм и преди...там съм и сега!

Незнайко
Главен асистент
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 1
Ако ви трябва нещо от Ленин или Сталин без проблем, но за наши учЕбници както какзва чичо Пешо - ядец, и защо за горните курсове почват от 28.октомври?

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 29
И миналата година така ни прецакаха. Наложи ми се да си купя неща, които ги имаше в библиотеката. То до 28.10 половината семестър е минал.

BIBLIOTEKA NA UACG
Асистент
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 8
1. Всички "наши учЕбници" могат да бъдат ползвани в читалнята (Нова сграда), включително ксерокопиране на място, тъй като не е възможно 100%задоволяване на нуждата от учебници.
2. Практиката да се раздават учебници на горните курсове от 28.10 е приета от Библиотеката, с цел да се избегне струпването на записващите се първокурсници ( процес, изискващ повече време) и раздаването на учебници.

centor
Асистент
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 0
Да не говорим за глупавите глоби!!! 10 ст. на ден за книга и никой не ти казва за какво отиват парите- за учебници на 30 години ли?

BIBLIOTEKA NA UACG
Асистент
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 8
1. Съжаляваме за "прекацването".Трябвало е да се информирате, че всички учебници могат да бъдат ползвани в читалнята, вкл. да се ксерокопира на място, ако не желаете да си ги закупите.
2.Сигурни ли сте, че "до 28 октомври е минал половината семестър"?

inesss
Асистент
graphgraph
ЕЕЕ,ти ако си върнеш учебниците навреме...няма да се оплакваш от глобите!Аз например си следя срока и нямам проблеми... А за 30-годишните учебници съм съгласна...това си е проблем, който за съжаление не зависи от самата библиотека според мен ...някои учебници не се преиздават от години!

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг: Посетете библиотечно информационния център на УАСГ 14 Години, 2 Месеци Карма: 29
BIBLIOTEKA NA UASG написа:
1. Съжаляваме за "прекацването".Трябвало е да се информирате, че всички учебници могат да бъдат ползвани в читалнята, вкл. да се ксерокопира на място, ако не желаете да си ги закупите.
2.Сигурни ли сте, че "до 28 октомври е минал половината семестър"?

Еми то, дали ще даваш пари да си ги копираш или да си ги купиш, все едно. А 28 октомври се пада едва 6-та седмица, толкова далече от средата на семестъра. И никой няма да те пита имаш ли помагала и учебници, когато ходиш на корекции и заверяваш. Всичко друго както и да е, но да се опитват да ни убедят, че това се прави за наше удобство, малко в повече ми идва...

Отиди най-отгореСтраница: 123456
Модератори: vassil, segafredo, dark_half