|
Блок No35 (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Блок No35
|
|
Блок No35 13 Години, 6 Месеци
|
|
Нека тези които са в блока дами кажат нещо повече за условията, хората в него и т.н. аз съм калсиран в 622 стая
|
|
|
|
|
Отг: Блок No35 13 Години, 6 Месеци
|
|
Аз съм 407 и доколкото знам нищо не става от блока ни, но това не е от значение. Важното е да има
|
|
|
|
|
|
|
Дано не си прав. Аз не искам някав лукс (не че и да искам ще го имам) но искам нормални условия за живеене и прилични съкилийници. А това с  ми казват че съм оппаднал в правилния университет
|
|
|
|
|
|
|
И аэ съм в бл 35, щом е толко зле блока спешно ми кажете има ли бубулечки
|
|
|
|
|
|
|
Буболечките май са резултат на поддържането на стаята, така че се надявай на немърливи съквартирантки
|
|
|
|
|
|
|
Бубулечки рядко се срещат, защото пръскат всеки месец, но поне според мен това е най-гадния блок. Половината стаи гледат на изток и сутрин като напече можеш да се опържиш вътре. Аз като живях там бях и в стая близко до пътя и денонощно имаше джънгър от минаващите рейсове. Освен това и в този блок най-много купони се правят и ако си близо до някоя читалня изгаряш. Тук таме се срещат и хубави стаи де...
|
|
|
|
|
|
|
Мерси за изчерпателното инфо. Казваш слънце грее, камиони минават, но пък стават яко купони.
Едното компенсира другите :]
|
|
|
|
|
|
|
Винаги можеш да идеш в друг блок на купон, но като дойдат да ти правят купон до главата(един път бяха 5-6 дена подред) друго дава...
|
|
|
|
|
|
|
На мен не ми е проблем шума, но дано поне стаята да е хубава
|
|
|