|
Учебна програма (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Учебна програма
|
|
Отг:Учебна програма 13 Години, 7 Месеци
|
|
като е така замисляли сте се изобщо студентски съвет каква им е длъжността освен да правят ХАОС-а, защото толкова много въпроси биваха повдигани и все няма решение. Крайно време е тоя съвет да работи за студентите,а не за ръководството- направен е да представлява учащите и да е в тяхна полза..Ако ние не направим нещо,нищо няма да се случи..
|
|
|
|
|
|
|
За тези от вас които искат да заработят някой лев
www.facingpublic.com
|
|
|
|
|
|
|
програмата е следната... правиш си регистрация в www.facingpublic.com получаваш линкове и започваш да правиш пари за да си платиш семестъра
|
|
|
|
|
Отг:Учебна програма 13 Години, 4 Месеци
|
|
Привет на всички! Ако някой може да даде малко инфо как стоят нещата със лекциите. Има ли такива ,на които може да не се ходи...Питам ,за да знам ще може ли да съчетавам ученето с работа..?! Мерси предварително
|
|
|
|
|
|
|
Дълга и деликатна тема, която пипам само с пръчка от разстояние, защото е способна да създава скандали и раздори.
Да го кажа дипломатично - не е много желателно да разчиташ на този план, но 90% от лекторите няма да ти направят (сериозен) проблем. Въпреки че на теория (по правилници) е невъзможно, на практика има и упражнения, на които може да не ходиш. Друг е въпросът, дали ми е по вкуса и какво ми е личното мнение...
|
|
|
Последна редакция: 02/09/2011 08:28 от Mfo.
|
|
|
|
Мерси за инфото,ще го имам в предвив
|
|
|
|
|
|
|
Възможно е да работиш (почасово) и да ходиш на всички лекции и упражнения, че даже и да смогнеш да завериш навреме, но ще бъдеш като зомби. Говоря от личен опит.
|
|
|
|
|
|
|
Ще се учи ли на 23'ти ????
|
|
|
|
|
|
|
Katenceto написа:
Ще се учи ли на 23'ти ????
На официални празници не се учи.
|
|
|
|
|
|
|
Ако може тези които са студенти втори или трети курс ВиК да кажат,първата година по леко ли минава....
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|