|
Стипендии (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Стипендии
|
|
Отг: Стипендии 14 Години, 2 Месеци
|
|
да
|
|
|
|
|
Отг: Стипендии 14 Години, 2 Месеци
|
|
Да, ама не. От европарите трябва още 4 за 4 месеца да се преведат + наградите, за тези които са спечелили
|
|
|
|
|
Отг: Стипендии 14 Години, 1 месец
|
|
Така има още пари да се превеждат. До средата на сепрември бяха обещали от МОН, че ще преведат паричките. Просто трябвало да се отчетат пред ЕСФ за тези за зимния семестър.
|
|
|
|
|
Отг: Стипендии 13 Години, 11 Месеци
|
|
Абе просто като се отчетат после просто като намерят пари и тогава да си говорим за превеждане и за харчене...
|
|
|
|
|
Отг:Стипендии 13 Години, 10 Месеци
|
|
Някаква идея кога ще се пуснат нормалните стипендии? Обикновено е около 8ми, но някой ако знае нещо конкретно, да сподели.
|
|
|
|
|
|
|
Вече са преведени 300лв
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Стипендии 13 Години, 8 Месеци
|
|
A аз да попитам за отличен успех трява ли да е над 5.50 или тея с най-висок успех.Аз съм архитектура и искам да попитам там как стои въпроса какви оценки трябва да имам за стипендия[средно]
|
|
|
Последна редакция: 29/01/2010 17:19 от artivan.
|
Motko
Асистент
|
Отг:Стипендии 13 Години, 6 Месеци
|
|
Някой има ли представа за ГФ колко е горе-долу най-ниският успех за стипендии?
|
|
|
|
|
Отг:Стипендии 13 Години, 4 Месеци
|
|
Тея стипендии са ебати измислените. Може ли то да се случи в друг университет да се влиза в 1-ви курс само с изпит (сравнително добро ниво на интеллигентност), минималния бал за евростипендия после да е 5.26 след 1-вия семестър, а на другата година при наличие на "преразгледани 2-каджии" сиреч влезли с измислени тройки или матури, минималният бал да стане 5.46? Що за тенденция е това? После колегите от катедра математика се оплакват че 80% двойки имало! Как бе хора? Я гледайте какво става тук, студентите са все по - умни и умни... Къде ги видяхте тея с невзетите изпити?
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|