|
Стипендии (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Стипендии
|
|
Отг: Стипендии 15 Години, 7 Месеци
|
|
TWEET написа:
moje li da popitam,ako imam 2ka napisana v knijkata i sled tova na popravkata 5,koq ocenka se gleda za stipendiqta ili i dvete i se zimat pod vnimanie???
Естествено, че петицата - нали за това се нарича поправка, защото си се поправил
|
|
|
|
|
|
|
ivet написа:
Стипендията, която е за успех над 4 от последните 2 семестъра, се води социална.Затова се подават документи и за доходите.Стипендията, която може да получаваш, ако имаш над 5:50, е за успех.Вече доходите нямат значение.Но всички си подаваме за социалната...
Общо взето всички стипендии са и за успех и за доход. За да кандидатсваш за стипендия трябва да имаш успех поне 4. Стипендиите са на бройка и може да вземеш пари и с успех 4.70 примерно. А социалните са ограничен брой.
students.uacg.bg/bg/page/20 - за по-подробна информация
|
|
|
|
|
|
|
a moje li nqkoi da mi kaje..koga se podavat tezi dokumenti za stipendii..shte bude li obqveno v vias kato pochne vtoriq semestur ili kak..?
|
|
|
|
|
|
|
Мда, ще се сложат бележки, че се приемат документи за стипендии. Може би в началото на Март. Но ти за всеки случай може да прескачаш до 227-ма стая, че нищо не се знае...
|
|
|
|
|
|
|
Дали ще ме пресакат,ако имам успех точно 4,защото навсякъде където чета пише,че трябва да е над 4, а не равно или над?
|
|
|
|
|
|
|
TWEET написа:
Дали ще ме пресакат,ако имам успех точно 4,защото навсякъде където чета пише,че трябва да е над 4, а не равно или над?
TWEET, предполагам че щом питаш за стипендиите и ти си I курс (заек като мен ) От това, което прочетох на страницата на СС, разбрах, че трябва да имаш над 4 успех за предходните 2 сем., за да кандидатстваш, а за първокурсниците не знам каква е долната граница...трябва да се пробва, а това дали ще те класират е друг въпрос
Успех!
|
|
|
|
|
|
|
Sunshine написа:
TWEET написа:
TWEET, предполагам че щом питаш за стипендиите и ти си I курс (заек като мен ) От това, което прочетох на страницата на СС, разбрах, че трябва да имаш над 4 успех за предходните 2 сем., за да кандидатстваш, а за първокурсниците не знам каква е долната граница...трябва да се пробва, а това дали ще те класират е друг въпрос
Успех!
Да,и аз съм зайченце,абе общо зето ми стана ясно че трябва да отида до отдел стипендии,за да ми разяснят всички въпроси,който имам!А ако не ме одобрят,здраве да е!Успех и на теб
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ако нащо семейство се води социално силно, демек всеки родител има месечен доход по-голям от 5 минимални работни заплати , мога ли да кандидатствам за стипендия ( не за отличници, ами другата там, социална дето май се води..) ??
|
|
|
|
|
|
|
TWEET написа:
Стипендии ще иммааа за всички от сърце, за новата годинааа..да пийнем ниЙ винце...
Спокойно и с 4 може да се кандидатсва...друг е въпроса дали ще те удобрят...защото мноого хора имат повече от 4....но нищо не пречи да се пробва..не губиш нищо /освен 50 стинки /
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|