Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Доволни ли сте от университета?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: Доволни ли сте от университета?
Antagonist
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Доволни ли сте от университета. 14 Години, 10 Месеци Карма: 0
Еми след такова едно мнение като твоето смятам да спра да пиша по темата. Ако не те знаех кой си, щях да те взема точно за такъв, за какъвто те смятам и сега. Ако очакваш да вземеш някаква нобелова награда за всяко иронично мнение, пуснато доста не на място, е, ще те разочаровам, едва ли ще постигнеш целта си. В първите коментари хората си пишат какво мислят, аз опитах да направя същото, но давайки по-различно мнение, което обаче явно не се толерира, аргументирах се, след мен колегите продължиха дискусията в рамките на добрия тон. Пожелавам ти добра реализация и да те успокоя, че едва ли вече подготвената ти пледоария за пред съдията ще ти влезе в употреба. С годинките, колкото и прост да е човек, научава какви резултати да очаква да му пуснат Старкрафт и САП, а преди да минат тези годинки така или иначе никой няма да те пусне проектираш току-така сам
Довиждане от мен.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг: Доволни ли сте от университета. 14 Години, 10 Месеци Карма: 11
Извинявам се, че излязох от добрия тон, нямах желание да те засегна. Просто за мен истината е малко по-различна - опитът, колкото и да е голям дава отговор само на въпроса "Как?" и изобщо няма нищо общо с въпроса "Защо?". "Как?" върши работа в 90% от случаите, но в останалите 10% само с него изобщо не върви и тогава, ако не си се научил да мислиш оставаш в цайтнот. ВИАС може и да не ни учи на най-новите неща, но доста стимулира мисленето, което е трудно нещо и повечето хора се опитват да го отбягват. Колкото до това дали очаквам нобелава награда - ами не, просто имам черно чувство за хумор. И отличник не искам да ставам, като гледам и ти си '87 набор, сега си 4ти курс и сам виждаш пълните отличници и отличнички, които не са си взели и един изпит без слушалки и пищови. Срам за тях, гавра от мен, какво да ти кажа.

Antagonist
Асистент
graphgraph
Тук вече се присъединявам на 100% към мнението ти
И наистина, едно от нещата, които най-много ми харесват е именно това, че ако имаш желанието, университетът те насърчава да мислиш, разсъждаваш и да се ориентираш в ситуации.

speedking
Асистент
graphgraph
и тук идва въпроса

"За къв уй си блъсках главата в университета като не мога да си намеря работа?"

за съжаление

Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil, segafredo, dark_half