Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Доволни ли сте от университета?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: Доволни ли сте от университета?
Zasada
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 9 Месеци Карма: 1
Вярвах, че см доволна! НО! разговарях с колеги от други вузове от най-разлчни държави и разбрах, че може и повече...някакси ни оставиха малко на самообраование, дават минимум... Аз съм Арх, катедра конструкции - за което съм щастлива, но в други катедри няма подобно понятие "тва чудо как ще се подпира?"

Липсват ни големи ателиета за макетиране, съвместна работа с други специалности по някои проекти... Повечето арх си мислят, че са върха на сладоледа, необосновано...

Даскалите не си вършат преките задължения, за които им се плаща заплата, не дават необходима информация, налага се срещу допълнително заплащане БАЗАТА да се разбира от външни зточници...

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
TheMarine
Декан
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 9 Месеци Карма: -18
А също съвместната работа с архитектите, която колежката засегна според мен е най-големия недостатък. До колкото разбрах в Германия има такива събместни проекти - 2 арх. и 2 инж. Приемрно проекта по Масивни който правихме 4ти курс, ако архитектурата я правеше архитект, а ние конструкцията, чрез съвместна работа, със сигурност щяхме да разберем нещата доста по добре и също така да разберем и другият професионалист (архитекти, респективно инженер) доста по-добре.

ko ma
Асистент
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 8 Месеци Карма: 0
Системата на образованието и правилници се променят драстично и прекалено бързо напоследък,гоним нашите студенти и викаме турците на тяхно място... това ли е новата политика на УАСГ?Поскоро разочаровани сме от УАСГ,никой не се вълнува от студентите си вече,а те са огледало на преподавателите си...

ko ma
Асистент
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 8 Месеци Карма: 0
Да беше записала ССС тогава. Всъщност, за там не знам дали щеше да ти стигне мозъчния капацитет... Абе, карай, с катедра конструкции от теб ще излезе идеален чертожник. За това поне не се иска архитектурно мислене.
Между дугото, няма да станеш добър архитект, ако само чакаш да ти налеят акъла и таланта в главата. В професията ни трябва да се усъвършенстваме сами, всеки ден излизат нови материали, системи и тенденции, от които трябва да се интересуваме ние. Интересът да се научиш е твой, а не на твоя преподавател, както казва арх. Мазников-типичен представител на вашата катедра...

DIESEL
Главен асистент
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 6 Месеци Карма: -5
ko ma написа:
Да беше записала ССС тогава. Всъщност, за там не знам дали щеше да ти стигне мозъчния капацитет... Абе, карай, с катедра конструкции от теб ще излезе идеален чертожник. За това поне не се иска архитектурно мислене.
Между дугото, няма да станеш добър архитект, ако само чакаш да ти налеят акъла и таланта в главата. В професията ни трябва да се усъвършенстваме сами, всеки ден излизат нови материали, системи и тенденции, от които трябва да се интересуваме ние. Интересът да се научиш е твой, а не на твоя преподавател, както казва арх. Мазников-типичен представител на вашата катедра...

Колеги.... имаме хейтър в групата...

Oliver
Ректор
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 6 Месеци Карма: 16
аз съм довеолен

uacg.forumup.com
bat_bobi
Декан
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 6 Месеци Карма: -2
Oliver написа:
аз съм доволен

и аз така

Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 6 Месеци Карма: 11
Аз също съм доволен. ВИАС досега ми е показал и приятни, и не дотолкова свои лица, но не мисля, че някога ще мога с честна съвест да оплюя мястото, където съм си взел професията. Колкото до тези, които са недоволни - ако чак толкова не го търпите, тук сте по желание - у лево и марш!

DIESEL
Главен асистент
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 5 Месеци Карма: -5
и аз съм доволна...
макар че няма да е лошо да модернизират малко базата.... мултимедии, щуротий....
.. а и някой друг учебник започващ с 20... няма да е излишен, че повечето са от хиляда деветстотин и ... балканската....

Oliver
Ректор
graphgraph
Отг: Доволни ли сте от университета. 13 Години, 5 Месеци Карма: 16
който е карал лекции при Тотев на мултимедия ще ти каже колко е важна тя за учебния процес...

uacg.forumup.com
Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil, segafredo, dark_half