Извинявам се но , може ли малко разяснение при прехвърлянето от ССС към АРХ ,запазване на оценки от кандидат-студенските изпити на какви трябва да се явя,през 1 курс какво трябва да направя.Ако има обяснено някъде бих се радвам само на 1 линкче
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Трябва да вземеш изпитите от първия семестър, да завериш втория и да положиш кандидат-студентски изпити наново, има квота за вътрешно прехвърляне и ти се състезаваш с другите студенти които искат да се прехвърлят.
Zdraveite az sym 1-vi kurs ViK i iskam da se prehvyrlq SSS...bqh priet TS no kogato hodih da se zapisvam okon4atelno mi obqsniha 4e e epo dobre ViK poneje nqmalo da imam priravnitelni...sy6to taka me informiraha 4e sym mojel da ostana s 2 izpita ot 2-riq semestyr i drugoto uslovie mi kazaha ne 4.50 ili 5.00 a 4.00 za da se izmestq..molq ako moje nqkoi da mi otgovori s to4nost na tozi vypros zashoto mi stana mn obyrkano
stambeto написа: Zdraveite az sym 1-vi kurs ViK i iskam da se prehvyrlq SSS...bqh priet TS no kogato hodih da se zapisvam okon4atelno mi obqsniha 4e e epo dobre ViK poneje nqmalo da imam priravnitelni...sy6to taka me informiraha 4e sym mojel da ostana s 2 izpita ot 2-riq semestyr i drugoto uslovie mi kazaha ne 4.50 ili 5.00 a 4.00 za da se izmestq..molq ako moje nqkoi da mi otgovori s to4nost na tozi vypros zashoto mi stana mn obyrkano
ти не си добре! /базикам се!/
успех все пак
колега 2-я семестър има леки разминавания в програмата и със сигурност имаш 1 невзет ИНЖЕНЕРНА ГЕОДЕЗИЯ ако запишеш ССС,за друго не се сещам, така че се постарай да вземеш всичко със хубави оценки....
но това не е лесно! ще видиш сам
УСПЕХ в начинанието!
П.С. те учат и АИТ... ето ти ги 2-та изпита
Последна редакция: 14/11/2010 14:20 от nkalizatura.