|
Вътрешно прехвърляне (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Вътрешно прехвърляне
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 15 Години, 11 Месеци
|
|
bikearea написа:
Аз се прехвърлих от минногеоложкият в геодезията-редовно, като карам два куеса едновременно защото нямам приравнителни изпити. Ама на мен ми оказа съдействие Краси Петров ректора по учебна дейност с бащами са аверчета, но пак си платих такса 2 хилки. В учебен отдел ако отидиш верно ще те отрежат като кисела краставица, подобре за да се прехвърлиш потърси съдействие на Краси Петров, нямаш проблеми, няма да държиш изпити, просотии, е само ще си платиш пак такси за прехвърляне.
Koлега тази такса не се ли плаща всеки семестър, или е еднократна? Аз дочух че всеки семестър се плащало.
|
|
|
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 15 Години, 11 Месеци
|
|
В края на октомври се прехвърлих, и съм с права на редовен студент, само студентска такса за следващият семестър трябва да плата. А това дето питаш е за платено обучение при него кинтите са други както си чул. Нензам може да от платено да се прехвърлиш редовно т.е. държавна поръчка на тънка тарифа
|
|
|
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 15 Години, 8 Месеци
|
|
hahahahh.... 6te mi e int ako nqkoi dr doide v Gabrovo i kaje molq edna torbi4ka....hahahahaaha
Nqma da ima takuv smqh.....
|
|
|
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 15 Години, 8 Месеци
|
|
torredos написа:
hahahahh.... 6te mi e int ako nqkoi dr doide v Gabrovo i kaje molq edna torbi4ka....hahahahaaha
Nqma da ima takuv smqh..... Че кой ще се преебе да идва в Габрово
|
|
|
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 15 Години, 4 Месеци
|
|
Някой може ли да ми каже дали и тази година можеш да си възстановиш студентските права след заплащане? За миналата ставаше, но не успях да се справя с финансите.
|
|
|
|
|
|
|
Има ли въобще някакъв шанс да се прехвърли от УУЗИ в Архитектура? Или някоя инженерна специалност(която и да е)?
|
|
|
|
|
|
|
Може и да може срещу добре подбрана сума...
|
|
|
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 15 Години, 3 Месеци
|
|
Аз имам малко по-различен въпрос.. Класирах се и се записах в Хидромелиоративно строителство. Принципно желанието ми беше Геодезия редовно/задочно (задочното за предпочитане), но не се класирах там .. Идеята ми е след 1я семестър да се прехвърля в Геодезия. Прочетох темата и разбрах, че задължително изискване явно е да си взел всички изпити и да имаш обща оценка над 4.50-5.00. Освен това в моя случай друго изисква ли се ?
Говорих с класната ми от СГСАГ, обясни ми, че мога да се договоря с 2мата декани и работата да стане преди началото на 1я семестър или да използвам някви връзки, ако имам .. за 2рото май имам по-голям шанс, но предпочитам да мина по стандартната процедура, стига да е приемлива.
Потърсих нужната информация в сайта на университета, но нещо не ме огря, приемам за отговор и линк към нужната информация.
Мерси предварително.
|
|
|
|
|
|
|
Трябва ти успех над 5, което в университет ми се струва малко нереално. Само не мога да разбера,защо цялото стадо е тръгнало към ССС? Аз имах бал 26 и записах ТС. В момента започват да оправят инфраструктурите в България, а полувината жилищни строежи са замразени.
|
|
|
|
|
|
|
Towa sys CCC-to i az ne go razbiram.. polowinata ni daskalo se e hwyrlilo na taq specialnost i polowinata ne znaqt znashto.
A kolkoto do ocenkata ot 5.00 .. zor shte widq. Qwno 2q wariant e po-priemliw.
Sorry za kirilicata, no ne sym wkyshti ..
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|