Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Семестриална такса
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 12345678
Тема: Семестриална такса
dimitar_stoimenov1
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Семестриална такса 11 Години, 10 Месеци Карма: 0
Семестриалната такса може да се плати във всяка една банка. Таксата се плаща преди началото на семестъра, може и през първата седмица на новият семестър. Семестърът може да се запише с два невзети изпита, при повече от два с разрешение от декана на факултета. В канцеларията отиваш с платена такса и студентска книжка.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
m1lush4
Асистент
graphgraph
Отг:Семестриална такса 11 Години, 3 Месеци Карма: 0
Казаха ми че от тази година е въведено роднини(брат/сестра и т.н.) обучаващи се в един университет да плащат една такса за обучение. Търсих в сайта на министерството, но не можах да намеря информация. Има ли някой, който да знае нещо по въпроса? Вече имам познати, които са плащали за брат и сестра една такса, така че не е невъзможно, въпроса е дали за всички университети е така и дали ръководствата не укриват информация.... Ще съм много благодарна, ако някой изясни малко поне въпроса.

inj_ivanov
Доцент
graphgraph
m1lush4 написа:
Казаха ми че от тази година е въведено роднини(брат/сестра и т.н.) обучаващи се в един университет да плащат една такса за обучение. Търсих в сайта на министерството, но не можах да намеря информация. Има ли някой, който да знае нещо по въпроса? Вече имам познати, които са плащали за брат и сестра една такса, така че не е невъзможно, въпроса е дали за всички университети е така и дали ръководствата не укриват информация.... Ще съм много благодарна, ако някой изясни малко поне въпроса.
Най-добре звънни във финансово-счетоводния отдел.Там най-добре ще ти обяснят.

stefg6
Асистент
graphgraph
Това е много интересно. Дръж ни в течение.

Отиди най-отгореСтраница: 12345678
Модератори: vassil, segafredo, dark_half