|
Семестриална такса (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Семестриална такса
|
|
Отг:Семестриална такса 11 Години, 10 Месеци
|
|
Семестриалната такса може да се плати във всяка една банка. Таксата се плаща преди началото на семестъра, може и през първата седмица на новият семестър. Семестърът може да се запише с два невзети изпита, при повече от два с разрешение от декана на факултета. В канцеларията отиваш с платена такса и студентска книжка.
|
|
|
|
|
Отг:Семестриална такса 11 Години, 3 Месеци
|
|
Казаха ми че от тази година е въведено роднини(брат/сестра и т.н.) обучаващи се в един университет да плащат една такса за обучение. Търсих в сайта на министерството, но не можах да намеря информация. Има ли някой, който да знае нещо по въпроса? Вече имам познати, които са плащали за брат и сестра една такса, така че не е невъзможно, въпроса е дали за всички университети е така и дали ръководствата не укриват информация.... Ще съм много благодарна, ако някой изясни малко поне въпроса.
|
|
|
|
|
|
|
m1lush4 написа:
Казаха ми че от тази година е въведено роднини(брат/сестра и т.н.) обучаващи се в един университет да плащат една такса за обучение. Търсих в сайта на министерството, но не можах да намеря информация. Има ли някой, който да знае нещо по въпроса? Вече имам познати, които са плащали за брат и сестра една такса, така че не е невъзможно, въпроса е дали за всички университети е така и дали ръководствата не укриват информация.... Ще съм много благодарна, ако някой изясни малко поне въпроса.
Най-добре звънни във финансово-счетоводния отдел.Там най-добре ще ти обяснят.
|
|
|
|
|
|
|
Това е много интересно. Дръж ни в течение.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|