|
Общежитието (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Общежитието
|
|
Отг:Общежитието 11 Години, 3 Месеци
|
|
Като разбереш каква е схемата за настаняване и пренастаняване ще разбереш защо не са останали. Нормално е :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Явно случайни хора от първи курс няма как да попаднат там  Работата ясна хахар,няма лошо
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Хм, мога ли тогава да се преместя на пренастанителната кампания в 36-ти в двойна стая, за да може сестра ми да дойде при мен. Те е по-малка с една година от мен и ще кандидатства другата 2013-та. Аз до колкото четох в правилниците по-голямата сетсра трябва да отиде при по-малката. Как мислите моята схема дали ще стане
|
|
|
|
|
|
|
katy написа:
Хм, мога ли тогава да се преместя на пренастанителната кампания в 36-ти в двойна стая, за да може сестра ми да дойде при мен. Те е по-малка с една година от мен и ще кандидатства другата 2013-та. Аз до колкото четох в правилниците по-голямата сетсра трябва да отиде при по-малката. Как мислите моята схема дали ще стане 
Сам в двойна стая и то в 36-ти няма как да стане..По-вероятно е да ви настанят,когато сестра ти подава документите за общежитие при записването в УАСГ и ти да подадеш с нея.
|
|
|
|
|
|
|
Моя колежка в 1 курс беше в 36 блок със сестра си в двойна стая от тези с буквите. Сестра и беше по-горен курс и до тогава пък живееше в 33-ти. Демек аналогична ситуация. Недей го мисли от сега, като му дойде времето ще идеш в ксбву-то и ще си питаш каквото те интересува.
|
|
|
Последна редакция: 16/08/2012 00:43 от Константин Георгиев.
|
|
|
|
Здравейте, за да не пускам нова тема ще попитам тук: някой знае ли кой отговаря за наемането на персонала в общежитията (домакини, портиери и т.н) или поне кой може да ми даде информация по въпроса? Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Отг:Общежитието 11 Години, 2 Месеци
|
|
Един мъж, но не му помня името. Можеш да го намериш в 35 блок, до стаята на домакинката. Мисля че отговаря за всички блокове.
|
|
|
|
gingko
Шеф-катедра
|
Отг:Общежитието 11 Години, 2 Месеци
|
|
По-скоро в 36ти(но и в 35ти може да има "офис"). Прилича на Винету, няма да го сбъркаш
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|