|
Общежитието (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Общежитието
|
|
Общежитието 11 Години, 4 Месеци
|
|
Изпуснах да си подам документите за общежитие,и искам да попитам кога пак се подават документи за общежитие втори курс съм.
|
|
|
|
|
Отг:Общежитието 11 Години, 4 Месеци
|
|
flexsi написа:
Изпуснах да си подам документите за общежитие,и искам да попитам кога пак се подават документи за общежитие втори курс съм.
Мисля че документите за 2-ро класиране се подават от започването на зимен семестър до началото на октомври,а класирането излиза в средата на октомври.
|
|
|
|
|
|
|
След края на всеки курс ли се подават документи за общежитие?
|
|
|
|
|
|
|
gerito_931 написа:
След края на всеки курс ли се подават документи за общежитие?
Да,но тогава не ви искат служебни бележки за доходите,а гледат само колко невзети изпити имате.
|
|
|
|
|
|
|
Има ли някакъв начин да се запази направо стаята и през летните месеци?
|
|
|
|
|
|
|
gerito_931 написа:
Има ли някакъв начин да се запази направо стаята и през летните месеци?
Да като си заплатиш наемите за летните месеци(които са без държавна субсидия),но преди това трябва да са те класирали за същата стая на пренастанителната кампания.
|
|
|
Последна редакция: 27/07/2012 17:47 от inj_ivanov.
|
|
|
|
А има ли някакъв начин ако се преместиш да си избереш с кои да си? Защото подавах документите разбрах, че ако искаш да си с някого трябва да подадете документите заедно, но ние не успяхме да ги подадем заедно и за това пита
|
|
|
|
|
|
|
Няма проблем да ви настанят в една стая, дори и да не сте подали документите заедно. Искат да се подават заедно за да им е по - лесно. Няма проблем ако сте писали една стая ще ви настанят.
|
|
|
|
|
|
|
И аз в понеделник се записвам и веднага си подавам документите за общежитие  Как е най-добре, първо да си взема молбата за общежитие и да отида с нея в ректората и като се записвам, да ми ударят там печат...нещо такова бях чел, с цел да не се разкарваш излишно...?
|
|
|
|
|
|
|
Gavazov написа:
И аз в понеделник се записвам и веднага си подавам документите за общежитие Как е най-добре, първо да си взема молбата за общежитие и да отида с нея в ректората и като се записвам, да ми ударят там печат...нещо такова бях чел, с цел да не се разкарваш излишно...?
Така е най-добре да,ама няма да стане бързо-бъди сигурен.Ако има големи опашки за подаване на документи а и тези в факултетните канцеларии,както "бързо" работят ...
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|