|
Колко излиза следването в УАСГ (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Колко излиза следването в УАСГ
|
|
Колко излиза следването в УАСГ 10 Години, 10 Месеци
|
|
|
|
|
Последна редакция: 12/07/2012 18:51 от AlucardBG.
|
|
Отг:Колко излиза следването в УАСГ 10 Години, 10 Месеци
|
|
660 лева ти е годишната такса, по 30 лева на месец за общежитие, 9 лева за карта една линия. Останалото вече зависи само и единствено от теб - дали ядеш, дали пиеш, дали ходиш по жени и т.н...  ))
|
|
|
|
|
|
|
Бяха ми казали че доста се харчело за чертежи и такива неща.Интересуват ме такива непредвидени разходи то е ясно че общежитие и такси за семестър съм ги проверил.
|
|
|
|
|
|
|
Аз завърших строителна гимназия и наистина разходите по изкарването на чертеж, купуването на материали за чертане не са малко, предполагам, че във УАСГ чертежите ще са много повече, но не мисля, че са непосилни разходи =]
|
|
|
Последна редакция: 10/07/2012 20:05 от Gerry Ivanova.
|
|
|
|
Разходите по вадене на чертежи и други такива наистина не са малки, особено в края на семестъра, но не са толкова големи, че да те откажат от следването. Аз съм се издържала само от стипендии (около 300лв на месец), значи няма да са били някакви непосилни суми. На архитектурата са им доста по-солидни разходите, но големите харчове ще са ти последните години, когато се учат специалните предмети, така че няма защо да го мислиш още.
|
|
|
|
|
|
|
А и до последните години се очаква да си почнал някъде работа евентуално такаче ще се оправиш спокойно, ще го избутаме следването
|
|
|
|
|
|
|
Като започнеш проектите (за ССС - 4-ти семестър започват малко по-сериозните проекти) и започва харченето. Особено и накрая ако искат да го извадиш шаренко  . Няма какво да се лъжем - харчи си се. Но едни харчат по-малко, други - повече. Зависи си от човека колко бързо разбира материята и колко грешки прави в чертежите. Но всички се въртят около сходни суми
|
|
|
|
|
Отг:Колко излиза следването в УАСГ 10 Години, 9 Месеци
|
|
Не забравяй,че нервите няма кой да ти ги плаща :D
|
|
|
|
|
|
|
за учебници се харчи страшно много, в специалните дисциплини няма ръководство или учебник под 20-30 лева, някои са и над 40-50
|
|
|
|
|
|
|
enter shikari написа:
за учебници се харчи страшно много, в специалните дисциплини няма ръководство или учебник под 20-30 лева, някои са и над 40-50
Учебници почти не ти трябват, ако си ходиш редовно на лекции.
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|