Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

III поток
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: III поток
Blow Your Mind
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
III поток 12 Години, 10 Месеци Карма: 1
Искам да попитам каква е разликата между I, II и III поток. Ако си в IIIти това означава ли че ще ти е по лесно и ще те учат на по малко неща?

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
inj_ivanov
Доцент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 10 Месеци Карма: 0
Blow Your Mind написа:
Искам да попитам каква е разликата между I, II и III поток. Ако си в IIIти това означава ли че ще ти е по лесно и ще те учат на по малко неща?
Потоците,както и групите са просто административно деление.Разликата между различните потоци е само в преподавателите,които ще ти четат лекции(респективно асистенти-упражнения).Всяка специалност си има точно определен учебен план,затова няма начин как някой поток да не изучава определена дисциплина а друг да я изучава.

Абдула Будала
Асистент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 10 Месеци Карма: 5
2 или 3 потоко винаги има далавера - там пишат повече двойки, и повече прекъсват при тях - СЛЕДОВАТЕЛНО СЕ УЧИ ПО МАЛКО

Blow Your Mind
Асистент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 10 Месеци Карма: 1
Потоците се образуват спрямо бала при кандидатстване нали. И това по някакъв начин отразява ли се на отношението на преподавателите към нас т.е. " Те са по тъпи затва да не ги затрудняваме " ?

Абдула Будала
Асистент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 10 Месеци Карма: 5
"Ти му викаш,куме Иване,то търчи за к_ра да те хване!"
С тези съждения единствено мога да ти кажа как се пише молба за прекъсване. Ако имаше далавера нямаше след 3 курс втори или трети поток да се закрива заради липса на студенти. Или аз съм в грешка, може би в ПУТКА (Пернишки Университел по ТелеКомуникация и Архитектура) си казват тези са по тъпички дай да им вземем таксите и да не ги морим много със знания там да минават така.
Ей айланкоуу ако си дошъл за диплома сбъркал си врата, ако нямаш знания да сметниш едно инженерно съоръжения като с.Бисер и да предвидиш резултатите от разрушаването му в dalavara.net се продават дипломи

n_doe
Доцент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 10 Месеци Карма: 7
Blow Your Mind написа:
Потоците се образуват спрямо бала при кандидатстване нали. И това по някакъв начин отразява ли се на отношението на преподавателите към нас т.е. " Те са по тъпи затва да не ги затрудняваме " ?

Напълно на случаен принцип са, респективно на преподавателите не им пука кой поток си, бъди спокоен.

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 9 Месеци Карма: 29
Blow Your Mind написа:
Потоците се образуват спрямо бала при кандидатстване нали.

Няма нищо такова

Blow Your Mind
Асистент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 9 Месеци Карма: 1
ЕЕЕ последните три поста ме изкефиха. Точно това исках да чуя т.е. че не сме хора втора ръка в III поток както започнах да си мисля последно време. Аз не искам да минавам по лесно от другите хора.
Аз искам да уча въпреки че понякога ме мързи.
А как се образуват потоците?

n_doe
Доцент
graphgraph
Отг:III поток 12 Години, 9 Месеци Карма: 7
Пускат топки с имената на студентите в един огромен аквариум и една морска крава ги подрежда в 3 коша. Пич, защо задаваш глупави въпроси? По принцип се гледа в един поток/група да попадат горе-долу по равен брой хора от математически, езикови и строителни гимназии. Точният алгоритъм надали някой от нас, студентите, го знае и надали му пука особено, така че защо на теб трябва да ти пука...

А дали сте "хора втора ръка" доста лесно се вижда от преподавателите, така че бъди спокоен и за това.

Последна редакция: 14/02/2012 09:10 от n_doe.
Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг:III поток 12 Години, 9 Месеци Карма: 11
Blow Your Mind написа:
ЕЕЕ последните три поста ме изкефиха. Точно това исках да чуя т.е. че не сме хора втора ръка в III поток както започнах да си мисля последно време. Аз не искам да минавам по лесно от другите хора.
Аз искам да уча въпреки че понякога ме мързи.
А как се образуват потоците?

Ако искаш да учиш, не ти е проблем в кой поток си. А иначе преди в трети беше доста по-леко от другите два - дори само заради това, че Трайков води статиките, а за да те скъса той трябва да си пълен технически неграмотник.

Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil, segafredo, dark_half