Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...5960616263646566
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
emil
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 0
Хах,говори ми с имена на фирми.Не ми разправяй тинтири минтири.Всички тук сме в този сектор,така че говори с имена на фирми, приятелю.Дотолкова идеята да учиш едно и да работиш друго е пълна глупост-нали знаеш,само балъците инвестират в нещо, в което не се знае някой ден дали ще ти върне парите.Относно IT сектора,нямам думи за каква криза ми говорите там,като хората в този сектор на по 25 години и вече мислят за апартаменти на кредит.Какво да ви разправям неща,като сте толко далече от истината.Последните ми думи ще са-за тези,които учат в УАСГ,завършете го,защото вече сте се ''хванали на хорото'',за ВСИЧКИ ДРУГИ,които се чудат дали да се захващат-търсете си друга алтернатива,ииии ако още смятате че моите думи са лъжа,ще ви кажа-попитайте тук,там и преценете.И като работодател ще ви кажа-дори УАСГ да го затворят,кадри ще има за следващите 20 годин.Айде стига да ви отварям очите-УСПЕХ НА ВСИЧКИ. www.vbox7.com/play:2926751f

Последна редакция: 16/01/2011 18:52 от emil.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Oliver
Ректор
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 16
Емо, това, че не си прокопсал не е мерило за всички. Айде успех и стига се прави на бащица...

uacg.forumup.com
concrete
Доцент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 2
emil написа:
Отворете JOBS.BG и кажете на тези млади хора,колко обяви видяхте за инженери.Толко сте смешни,че нямам думи.
Преди кризата имаше по 10 на ден. Затова не е виновен университета а сигурно твоите любимци американците, на които слугуваш с "бизнеса" си

concrete
Доцент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 2
emil написа:
Ако сте в някоя частна фирма 600-700 и се почва всеки ден -мрън,мрън.Момчета аз се осъзнах на време и в момента имам собствен бизнес-така,че мен не ме мислете,а помислете за себе си и затова, утрешния ден да не бъдете мои работници-да ви спуквам от работа и да ви хвърлям по 700 лв смеейки ви се в очите.
Значи си същия тип шеф-лайно, който се опитваш да плюеш.

kartagen27
Асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 5
Емиле, очевидно си живееш в твой свят но ако ти си шеф на строителна фирма кого ще наемеш някой завършил тежкия и реномиран ВИАС или някой завършил в друг университет за който всички казват че и магаре да вържеш и то диплома ще вземе ??
Хубаво, на тебе не ти е харесало но не натрапвяй собственото си мнение на останалите !!

Последна редакция: 16/01/2011 21:48 от kartagen27.
TheMarine
Декан
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: -18
Просто е ужасна стегнация на пазара. Но не берете ядове. Който завършил - завършил. На младите ще кажа - наистина няма да е зле да се пренасочите, защото пазара на строителни инженери е пренаситен за години напред. Ако искате да учите инженерна специалност - по-добре в чужбина.

canon
Асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 8
До Емил,
голяма част от моите колеги работеха още преди да завършат. В момента само една колежка от моята група е без работа, но това е временно. Заплатите варират от 700-2000лв.
Аз лично работя от края на втори курс - две години на голям инфраструктурен обект, след завършването му две години работех във фирма занимаваща се със строителна химия. В момента съм на два трудови договора, като общият доход от двата не надхвърля 1300лв. Отделно се занимавам с дребни задачки от там идват още малко доходи. Занимавайки се със всички тези неща имам доста свободно време, което мисля в скоро време да уплътня сериозно. Та може ти да опреш до мен и да ми дадеш едно 7000лв за нищо работа.
Нямам за цел да се хваля защото нищо не съм постигнал, но съм доволен от образованието, което ми е дал университета даже ме е яд, че не съм учил повече, когато му е било времето.

Това, че имаш дадена диплома не значи, че имаш работа, че знаеш и можеш нещо (за жалост)! Ако завършиш арабистика в СУ можеби ще имаш повече работа?

Не може да искаш студент четвърти курс, който не може да обърне една мерна единица в друга да си намери добра работа. Виж лошо е, че такъв студент въобще ще завърши. Като гледам форума и ми става интересно, как тези дето си взимат изпита със слушалката ще тръгнат да си търсят работа.

n_doe
Доцент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 7
Хах,говори ми с имена на фирми.Не ми разправяй тинтири минтири.
Чакай, ей сега правя един списък, към него ще приложа и кои са разведени, пияници и бият жените/мъжете си. Какво тинтир-минтири, прерови ако щеш катедрите в СФ и пусни само имената на доцентите и професорите в гугъл да видиш за някои какво ще излезе.

По принцип си зле с граматиката, сигурно си го знаеш, а гледам, че и от предния ми текст нещо не можа да проумееш смисъла за инвестициите и бъдещето.

Как да е, има пренасищане на строителни инженери, факт. Ама факт е, че има и немалко успели. Като гледам какво си писал от начало, явно бая ти е било трудно в университета и правилно си се преориентирал към нещо друго. Ама както УАСГ, така и НБУ/СУ ти гарантират само една възможност за успех, а не, че парите ще валят от небето. Има си едни икономически зависимости за търсенето и предлагането, които не ги виждаме, има си и други фактори за успеха като познанства, талант, акъл и т.н.

Всичко останало колегите отгоре вече са го написали.

Последна редакция: 18/01/2011 14:37 от n_doe.
emil
Асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 0
n-doe.Смешнико я се скрий някъде.Ясен си ми като ''бял ден'' колко си умен и каква мишка си.Клоун.
Име: Кажи
Фамилия: Братле
Година на раждане: 1488
Местораждане: София
Специалност: -

Oliver
Ректор
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 10 Месеци Карма: 16
Емо, ти си сбъркал какво да напишеш в графа "пол", ама не ти правим проблеми, нали?

uacg.forumup.com
Отиди най-отгореСтраница: 1...5960616263646566
Модератори: vassil, segafredo, dark_half