|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 8 Месеци
|
|
Не мога да разбера каква е тая злоба към ВИАС ?!?!
Още преди да влезете сте знаели че университета е тежък нали ?? ........... - да ......... тогава къв е проблема ?? Врата е и в двете посоки !!
Ако след 12ти клас не си бил сигурен че искаш да се занимаваш с това защо си влязъл ??
А "дупка" е повече от пресилено определение за университета.
За всеки влак си има пътници ........ като сбъркаш влака виновен си си сам ........ не е нужно да злословиш !!
|
|
|
|
|
|
|
никъде не съм споменавал, че университетът е тежък ...
ставаше дума за това, че е бъкано от манафи-професори, които не се виждат колко са им малки пишките, а тръгнали да си ги завират. при тва даже иска и да му го полапам, преди това, за да му влиза по-леко ...
в никакъв случай не е тежък материалът в университета. има къде-къде по-трудни н'ауки ...
смешно ми е и как точно колега от ТС ще ми го каже тва, ама ... айде няма да се заяждаме
|
|
|
|
canon
Асистент
|
|
|
Я кажи кой толкова те впечатли?
А вратата вернo е у двете посоки!
|
|
|
Последна редакция: 10/01/2011 17:24 от canon.
|
|
|
|
Най-лесно е да се каже "като не ти харесва,тръгвай си" ама всички знаем,че никой не иска да си тръгва от УАСГ.Вярно,че материала е тежък,че има кофти преподаватели,че си натоварен с курсови задачи и проекти,но въпреки това са единици тези които си тръгват доброволно.Защо ли ?
Да,всеки който е влизал е знаел,че е тежко в УАСГ ама някои неща надхвърлят и най-лошите очаквания.Трудно е да си се блъскал 2-3 години и да си кажеш : Абе майната му,не ми се занимава повече - отивам си !
Никой няма да си загърби трудна просто ей така и затова всеки се оплаква ама го бута някак си
|
|
|
Последна редакция: 12/01/2011 10:11 от deadmau5.
|
|
|
|
аз няма да му кажа името, но гарантирам, че за 5 години следване, във всеки семестър има поне по двама-трима, лектори-идиоти + заверяващите проектите пишман-специалисти за разкош ...
е да, понякога имаш шанс и можеш да ги пропуснеш, финтираш, част от тах, но в моят случай мога да кажа, че редовно 'теглих късата клечка' ...
|
|
|
|
|
|
|
Хубаво, пич, ама ти какво очакваш за 300 лева семестриална такса? И сподели каква точно случка (или случки) те е издразнила, стига с тея недомлъвки и генерални заключения.
|
|
|
Последна редакция: 13/01/2011 20:14 от n_doe.
|
|
|
|
n_doe написа:
Хубаво, пич, ама ти какво очакваш за 300 лева семестриална такса? И сподели каква точно случка (или случки) те е издразнила, стига с тея недомлъвки и генерални заключения.
|
|
|
|
|
|
|
До ''canon'' и ''kartagen27''.Момчета,защо се правите на смешници в очите на младите хора.Като сте такива отворковци,кажете на аудиторията,колко ваши колеги са безработни и какви смешни заплати взимате.Да не цитирам имена на професори и асистенти,които още живеят по общежитията и си броят стотинките във "Фантастико".И тях ли ще наречете тъпи.Отворете JOBS.BG и кажете на тези млади хора,колко обяви видяхте за инженери.Толко сте смешни,че нямам думи.Всеки нормално мислещ човек може да се разрови и да разбере,че работа "за пари" няма.И малко инфо-БДЖ-инженер 450 лв,работа в община Връбница-инженер-340лв.Софийска вода-600лв(на толкова почвате и приключвате работа),ВиК в друг град-инженер 470лв.Басейнова дирекция-инженер-385лв.Ако сте в някоя частна фирма 600-700 и се почва всеки ден -мрън,мрън.Момчета аз се осъзнах на време и в момента имам собствен бизнес-така,че мен не ме мислете,а помислете за себе си и затова, утрешния ден да не бъдете мои работници-да ви спуквам от работа и да ви хвърлям по 700 лв смеейки ви се в очите.Успех на всички.
|
|
|
Последна редакция: 16/01/2011 00:38 от emil.
|
|
|
|
То това не е само в строителството... Навсякде е така. Включително и в IT-сферата, каквото и да си мислят някои хора.
|
|
|
|
|
|
|
emil, аре сега... Аз пък знам за асистенти с по 1500+ заплата (естествено от фирма и не стартова), също и току-що завършили студенти с 800 лева стартова, достигаща до 1200 поне. " Да не цитирам имена на професори и асистенти" с още по-високи. Така че невинаги чашата е наполовина празна. Естествено, че не всеки може да се реализира като "успешен" строителен (ВиК/ТС/ХТС/ХМС) инженер. Някои ще бачкат като чиновници, както tanq4474 писа точно отгоре това не е само в строителството. Комунизмът умря (за щастие  ), никъде не е казано, че каквото завършиш, това и ще работиш, при това на колосална заплата.
|
|
|
Последна редакция: 16/01/2011 10:34 от n_doe.
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|