|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци
|
|
Съжалявам, че ще трябва да оспамя темата, но това наистина е страшно обидно. Не знам как толкова много хора не го осъзнават. Покажете ми друга държава, в която се пише по такъв безобразен начин и се използват заместители на буквите на чужда азбука, за да се напише нещо на техния език ... аз поне не се сещам за такава.
От толкова време всичко е кирилизирано, че просто ми е гадно да си го помисля, но хората упорито продължават да си пишат на "маймуница" поради незнайна за мен причини. Това ли ви е по-лесно? Да пишете с 4-ки 5-ци 6-ци? Едно време когато GSM-ите бяха само на латиница - да, когато имаше само IRC канали и там всичко беше на латиница - да, но това време вече е история.
За това мога да Ви кажа само едно - Уважавайте и почитайте Българския език и писменост!
|
|
|
|
|
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 8 Месеци
|
|
Koito stigne do tazi stranica i se interesuva ot mnenie za tozi Universitet 6te vi kaja-HORA NE SI GUBETE VREMETO V VIAS-OT TOZI UNIVERSITET NI6TO NE STAVA.Zavur6ih vav VIAS i mnogo sajalqvam za izgubenite godini.Ubivat te ot u4ene,proekti,bezsunni no6ti i v kraina smetna izlizah bezraboten parcal.Ako si kasmetliq da te vzemat nqkade 6te polu4ava6 v nai dobriq slu4ai 1000 lv sled 1 godina vqrna rabota v dadena firma.Pulna glupost e toq VUZ i izmislenata edno vreme prikazka-''Bedno injenerno semeistvo'' vaji i do dnes.ZA sravnenie ,edin programist vtori kurs zapo4va na na4alna zaplata 1000-1200lv.Edin vias-adjiq po4va na na4alna 500lv i dostiga maksimuma 1000lv sled godini.Moqta priqtelka e sas sredno i vzima 1000 lv i mi se smee za godinite ,usiliqta i parite izgubeni.MOQ SAVET U4ETE INFORMATIKA,KOMUNIKACII.ZAEBETE TOQ GLUPAV UNIVERSITET ZA6TOTO SLED % GODINI V NAI DOBRIQ SLU4AI 6te si biete glavata v stenata i 6te rabotite kato servitiori ,targovski predstaviteli ,barmani,USPEH i koito se vslu6a v saveta mi 6te spe4eli,badete sigurni
|
|
|
|
canon
Асистент
|
|
|
Прочетох поста ти и си мисля, че няма как да те вземат на работа ако автобиографията ти е била напсана на шльокавица. Много си прав, че си загубил времето си в университета! Аз не го загубих, и доста колеги също не го загубиха а научиха нещо, с което си изкарват хляба и са доволни. А според мен проблемът при теб, е че не си преценил, когато му е било времето, какво точно искаш да учиш, и затова никой не ти е виновен. По улиците има хора с повече от едно висше и са безработни, но това не значи, че техните специалности не струват и всеки, който ги учи си е загубил времето. А относно "съвета" ти тези, които очакват, че с едно завършване на университет и животът им е уреден...жестоко се лъжат. Не знам защо не си се отказал още в началото ами си чакал да завършиш?
Успех на тези, които знаят какво правят и защо го правят!
|
|
|
|
|
|
|
Емо, ти хубаво си го завършил университета ......... ама нали знаеш че насила никого не са вкарали, доста са изгонили но ти си го завършил по собствено желание така че е тъпо сега да се правиш на жертва !!
Другото което искам да ти кажа е че ВИАС въобще не е това което ти описваш - да тежък е ...... и то много тежък за изкарване, но после ставаш човек и като отидеш на работа знаеш какво да правиш а не се дзвериш пред чертежите.
А за латиницата ти няма оправдание !!
|
|
|
|
|
|
|
emil написа:
... HORA NE SI GUBETE VREMETO V VIAS-OT TOZI UNIVERSITET NI6TO NE STAVA ...
подкрепям с две ръце. даже и с една БУБА !
за всички тези, които си мислят, че са научили нещо, толкова съществено, от тази велика наука 'СТРОИТЕЛСТВОТО НА всякви путки майни', мога само да ги поздравя и да си го преместя от единия, в другия крачол ...
пълен ташак е целия ВИАС ...
на когото все пак му се занимава с тази материя (бетон, стомана и други лайна) мога да му кажа, че има вече поне много други ВУЗ-ове където да го научите това, при по-малко унижаване и главоболене ...
|
|
|
Последна редакция: 08/01/2011 23:39 от Mada Faka.
|
|
|
|
Как се нарича животинче дето се мъчи да прави нещо дето не му харесва, но настоява?
Как се нарича животинче дето не може да лети, но скача от клона?
Как се нарича човек дето иска диплома без знания? (Калинка)
Защо на някой като не му харесва тука не напусне и отиде там дето му харесва, що за олигофренски мазохизъм е това?
Да и на мен не ми харесват някой неща в УАСГ но да се генерализира „всички са много тъпи” означава, нещо друго! (Ако спориш с глупак то вероятно и той прави същото)
УАСГ е много лош, гаден, долен, перверзен за тези дето надценяват възможностите си, знанията си.
|
|
|
|
|
|
|
mad_Fizik написа:
Защо на някой като не му харесва тука не напусне и отиде там дето му харесва, що за олигофренски мазохизъм е това?
И аз това се питам вече пет години. Не само ще се мъчиш пет години да учиш нещо, което не искаш, но и после цял живот ще се мъчиш да го работиш
|
|
|
|
|
|
|
"Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?"
Нищо хубаво по време на сесия!
|
|
|
|
|
|
|
niksana3 написа:
"Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?"
Нищо хубаво по време на сесия!
Сесията е най-хубавото време през годината, абсолютен айляк.
|
|
|
|
|
|
|
tanq4474 написа:
mad_Fizik написа:
И аз това се питам вече пет години. Не само ще се мъчиш пет години да учиш нещо, което не искаш, но и после цял живот ще се мъчиш да го работиш
учиш пет (това почти винаги не е достатъчно) години, защото явно си бил достатъчно тъп за да влезеш въобще в тази дупка. през това време тайничко си се надявал, че нещо ще се промени и няма през цялото време, всеки втори глупак да ти се прави на "най-големия", щото ... де да знам даже защо ! знае как да построи КУР-диаграма !
има-няма 20% от всички завършили тва, да знаят какво правят ...
след като завършиш, поне спокойно можеш да си кажеш - дойдох видях и се преебах. после изкарваш нещо друго и си живееш живота ...
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|