|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 13 Години, 4 Месеци
|
|
Прекалено сте умни, за да си говорим ... уахуахуахахуаха ... Освен да седите пред компютъра във форума на ВИАЗЗЗЗ и да се изцепвате с някви "оригинални" коментарчета спрямо първокурсниците, да четете денонощно имате ли си други развлечения?... няма смисл да ви говоря повече от това, то си е достатъчно само по себе си
|
|
|
|
|
|
|
malkasladyranka написа:
Прекалено сте умни, за да си говорим ... уахуахуахахуаха ... Освен да седите пред компютъра във форума на ВИАЗЗЗЗ и да се изцепвате с някви "оригинални" коментарчета спрямо първокурсниците, да четете денонощно имате ли си други развлечения?... няма смисл да ви говоря повече от това, то си е достатъчно само по себе си 
И сега какво... зелена бира ли да ти отворим?
|
|
|
|
|
|
|
Brain-farting is your sport.  Сфана л' ми тънкио намек, ух чи съм груб. Въй въй въй
П.П Тъй нивот добре ли'й ? Пойчи л'та кефя. М'чи мой и да те пофаля нещо... м н'ми иде на акъля нищо.
|
|
|
Последна редакция: 07/07/2010 00:09 от Mfo.
|
|
|
|
malkasladyranka написа:
Определено не беше правилният отговор! Тоя път не ти се получи ...спокойно има и втори път.. )
malkasladyranka, не знам колко си "сладуранка", но явно си доста малка за да проумееш някои инженерни решения
|
|
|
|
|
|
|
malkasladyranka написа:
Ти определено си от първокурсничките, които като отидат в Студентски град и изтрещяват до побъркване. Това може би се дължи на факта, че на единия тротоар има повече дискотеки отколкото в цяла Враца.
|
|
|
|
|
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 13 Години, 2 Месеци
|
|
Само тегавняци ....
|
|
|
|
|
|
|
Jeah!
|
|
|
|
|
|
|
Izwinete, 4e pi6a na ENG ... Kojto slu6a 4alga - tai 6 e ..
|
|
|
|
|
|
|
nitnelav_777 написа:
Izwinete, 4e pi6a na ENG ... Kojto slu6a 4alga - tai 6 e ..
1. Никакво извинение! И престанете с тая маймуница...6-ци, 4-ки и т.н.! Ние тук пишем на КИРИЛИЦА и на разбираем Български език!
|
|
|
Последна редакция: 30/09/2010 11:55 от dark_half.
|
|
|
|
Ама моля ви се, като използвате 4 и 6, поне вкарайте и другите цифри. Хайде сега някой да ми преведе следното: "И7кам 2а 413а м010ия 0а к0иж8в10 бълга=7ки 1зик!"
Легенда:
0 - н
1 - е
2 - д
3 - т
4 - ч
5 - п
6 - ш
7 - с
8 - о
= - р
За позналите - безплатен речник (тълковен, синонимен, правописен, и т.н. по избор) на БАН
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|