Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...55565758596061...66
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
malkasladyranka
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: -1
Като сте толкова големи инженери, кажете ми как мога да напъхам тръба два цола и половина в муфа цол и половина ...

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
malkasladyranka
Асистент
graphgraph
r0sen4y написа:
Ще ти кажа нещо за УАСГ-то. Ако искаш да изкараш безгрижно студентство, но си още по- сигурен че искаш да учиш строителтво вземи запиши в Любен Каравелов, а чувам и че във Варна било много хубаво времето, така че и там е вариант. А ако сикаш по цял ден да се занимаваш със изкуфели преподаватели и студенти дето са толкова изнервени че се чудят с кой да се заядат можеш да заповядаш при нас

Е тук е цялата истина! И по скоро със изкуфели преподаватели, които се чудят за какво да се заядат , за да те скъсат...

gogo82
Асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 1
malkasladyranka написа:

Е тук е цялата истина! И по скоро със изкуфели преподаватели, които се чудят за какво да се заядат , за да те скъсат...

Ами работата им не е да се чудят как да те пуснат
Влажният кравешки поглед може и да върши работа в гимназията у Гугутьево, ама всяко нещо си има своят неизбежен край...
Какво дращите тъпотии само, явно някои от вас са все още с ученически навици и мироглед. Тука не е тийн-проблемс.цом

Аз ще изтъкна само един довод "за"...
Засега е единственото място, което може да ти даде възможно най-добрата подготовка по тези специалности в България.
Повече кво има се дъвчи...

gingko
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 6
Който има желание да постигне нещо, не виждам как ще го спрат "изкуфелите" преподаватели и "олигофренясалите" колеги. При положение, че цял живот постоянно ще се сблъскваш с такива. Сега имам желание, но ще се чуе първи-втори курс, ако ме приемат. Все пак от някъде трябва да се вземат основите на строителството, а УАСГ е най-доброто място в Б-я за това.

r0sen4y
Асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 0
ginko написа:
Който има желание да постигне нещо, не виждам как ще го спрат "изкуфелите" преподаватели и "олигофренясалите" колеги. При положение, че цял живот постоянно ще се сблъскваш с такива. Сега имам желание, но ще се чуе първи-втори курс, ако ме приемат. Все пак от някъде трябва да се вземат основите на строителството, а УАСГ е най-доброто място в Б-я за това.
Никой не те е спрял да постигаш целите си. Просто това е реалността при нас. Пък и наистина това не е училище и всеки гледа на теб като на бъдещ конкурент и гледа как да те закопае, я с коментар, я с някакво изказване не на място и така да те разубеди да запишеш. Но не е само записването (има и изпит май). Така че дори да имаш най- голямото желание на света да учиш в УАСГ може и да не те приемат (но както се получава последните години ако имаш 6.00 на матурата си вътре). Само не разбрах за какво съкрати България на Б-я?

Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 11
malkasladyranka написа:
Като сте толкова големи инженери, кажете ми как мога да напъхам тръба два цола и половина в муфа цол и половина ...
Пробвай с буркан олио, но ще те боли определено.

bat_bobi
Декан
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: -2
Kolkozabavno написа:
malkasladyranka написа:
Пробвай с буркан олио, но ще те боли определено.

Или пробвай да наплюнчиш, трабЪта...

Mfo
Доцент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 31
malkasladyranka написа:

Имате няколко варианта, колега (обръщението "колежке", не е официално и правилно ).

1. Разширяване на муфата, чрез деформиране, до размер по-голям от този на тръбата (може би този вариант е изпробван от Вас, може да споделите опит ?)
2. Деформиране на тръбата с цел намаляване на диаметъра (трудоемка задача, която е и трудно постижима).
3. Използване на друга тръба, със съобразен диаметър спрямо муфата или обратното. (инженерно вярното решние).

А Вие, щом сте толкова опитна, бихте ли казали на уважаемата аудитория, как бихте решили връзката между няколко тръби и една муфа, дали сте мислили по този въпрос, и дали имате опит ?

Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 11
... Май просто си мечтае колежката за голяма тръба, обаче не ѝ се получават нещата.

malkasladyranka
Асистент
graphgraph
Определено не беше правилният отговор! Тоя път не ти се получи ...спокойно има и втори път.. )

Отиди най-отгореСтраница: 1...55565758596061...66
Модератори: vassil, segafredo, dark_half