|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malkasladyranka написа:
Е тук е цялата истина! И по скоро със изкуфели преподаватели, които се чудят за какво да се заядат , за да те скъсат...
Ами работата им не е да се чудят как да те пуснат 
Влажният кравешки поглед може и да върши работа в гимназията у Гугутьево, ама всяко нещо си има своят неизбежен край...
Какво дращите тъпотии само, явно някои от вас са все още с ученически навици и мироглед. Тука не е тийн-проблемс.цом
Аз ще изтъкна само един довод "за"...
Засега е единственото място, което може да ти даде възможно най-добрата подготовка по тези специалности в България.
Повече кво има се дъвчи...
|
|
|
|
gingko
Шеф-катедра
|
|
|
Който има желание да постигне нещо, не виждам как ще го спрат "изкуфелите" преподаватели и "олигофренясалите" колеги.  При положение, че цял живот постоянно ще се сблъскваш с такива. Сега имам желание, но ще се чуе първи-втори курс, ако ме приемат. Все пак от някъде трябва да се вземат основите на строителството, а УАСГ е най-доброто място в Б-я за това.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malkasladyranka написа:
Като сте толкова големи инженери, кажете ми как мога да напъхам тръба два цола и половина в муфа цол и половина ...
Имате няколко варианта, колега (обръщението "колежке", не е официално и правилно ).
1. Разширяване на муфата, чрез деформиране, до размер по-голям от този на тръбата (може би този вариант е изпробван от Вас, може да споделите опит ?)
2. Деформиране на тръбата с цел намаляване на диаметъра (трудоемка задача, която е и трудно постижима).
3. Използване на друга тръба, със съобразен диаметър спрямо муфата или обратното. (инженерно вярното решние).
А Вие, щом сте толкова опитна, бихте ли казали на уважаемата аудитория, как бихте решили връзката между няколко тръби и една муфа, дали сте мислили по този въпрос, и дали имате опит ?
|
|
|
|
|
|
|
... Май просто си мечтае колежката за голяма тръба, обаче не ѝ се получават нещата.
|
|
|
|
|
|
|
Определено не беше правилният отговор! Тоя път не ти се получи ...спокойно има и втори път..  )
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|