Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...54555657585960...66
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
Kolkozabavno
Ректор
graph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 11
Вчера си мислех и аз, че голяма част от първокурсниците трябва да се радват, че са кандидатствали с матурата по математика, защото с матурата по български никога нямаше да влязат каквото и да било.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
neno
Асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 7
Tsvetansv написа:
Извинявайте че ви убиждам университета гениичета такива, но това е моето мнение. Дидо Ти може само да ми ядеш главата пич!!!
Недей така бе човек,Дидо ше умре гладен!!!То твоята глава е толкова празна ,че направо кърти отвсякаде

IN 2 U
Главен асистент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 0
priatel pone da go be6e razbral za kakvo govori kat si tolkova umeen....

luspa
Асистент
graphgraph
Б@х мааа му. Вие верно ли? Да сте увредени от учене, разбирам. Да сте коне с капаци, айде може. Да се малоумни, ми щом ви влече. Ама всичко на веднъж, е вие се уливате вече . В тоя университет имам чуството, че всеки се чуди как да те на*бе. Няма умен няма тъп тука. Има осъзнали се и неосъзнали се. Сега наистина, че съм от 1 година в тоя университет, а тия който пишат от поне 2 или незнам колко. Но да ми твърдите, че всички първокусници са кретени, а вие с вродени знания относно всичко, което се учи във ВИАС то вие сте кретените. Факт е че приема е увеличен за да може университета да лапа повече пари от първокусници. И че те трябва да се изчистят за една година и втората да се до изчистят, но в тая чистка попадат и много мотивирани и можещи хора. С поста си не искам да обиждам никой, просто искам да кажа на тия, която хранят на ляво и дясно да си включат за малко мозъците. Не приемайте всичко за чиста монета. Помислете малко и се поставете на положениета на 1-во курсниците. Преди 1,2,3 и повече години може да е било така, който не издържи да е тъпак, но сега не е. Има изпити за който хората учат и пак ги късат. Дори още когато учих в стройтелни имаше преподаватели във ВИАС, който ни казваха, че ще стане зле и да не влизаме, и че по добра алтернатива е ВСУ и ВТУ. Сега незнам дали наистина е така, но факта че в УАСГ преподават предимно пенсионери и хора в пред-пенсионна възраст, не ви ли кара да се замислите малко.
ПС: Искам да се извиня, че ви проговорих без разрешение. И че правописа ми не е на вашето божествено ниво.

Последна редакция: 01/07/2010 22:47 от luspa.
The Offspring
Доцент
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 5
Винаги е имало, има, и ще има хора минаващи между капките...където и да е - не само във ВИАС.

IN 2 U
Главен асистент
graphgraph
luspa написа:
Б@х мааа му. Вие верно ли? Да сте увредени от учене, разбирам. Да сте коне с капаци, айде може. Да се малоумни, ми щом ви влече. Ама всичко на веднъж, е вие се уливате вече . В тоя университет имам чуството, че всеки се чуди как да те на*бе. Няма умен няма тъп тука. Има осъзнали се и неосъзнали се. Сега наистина, че съм от 1 година в тоя университет, а тия който пишат от поне 2 или незнам колко. Но да ми твърдите, че всички първокусници са кретени, а вие с вродени знания относно всичко, което се учи във ВИАС то вие сте кретените. Факт е че приема е увеличен за да може университета да лапа повече пари от първокусници. И че те трябва да се изчистят за една година и втората да се до изчистят, но в тая чистка попадат и много мотивирани и можещи хора. С поста си не искам да обиждам никой, просто искам да кажа на тия, която хранят на ляво и дясно да си включат за малко мозъците. Не приемайте всичко за чиста монета. Помислете малко и се поставете на положениета на 1-во курсниците. Преди 1,2,3 и повече години може да е било така, който не издържи да е тъпак, но сега не е. Има изпити за който хората учат и пак ги късат. Дори още когато учих в стройтелни имаше преподаватели във ВИАС, който ни казваха, че ще стане зле и да не влизаме, и че по добра алтернатива е ВСУ и ВТУ. Сега незнам дали наистина е така, но факта че в УАСГ преподават предимно пенсионери и хора в пред-пенсионна възраст, не ви ли кара да се замислите малко.
ПС: Искам да се извиня, че ви проговорих без разрешение. И че правописа ми не е на вашето божествено ниво.

evalata bateeeeeeeee

Kolkozabavno
Ректор
graph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 11
Точно проблемът е, че остават не само мотивираните и разбиращите, а и доста плява. Пак нищо не си схванал.

RAZER
Асистент
graphgraph
От доста време следя форума и накрая реших да кажа това което мисля.Значи прави ми впечатление че всички първокурсници са определени като малоумни.Когато някой зададе даден въпрос веднага се почва с иронията че е тъп първокурсник.Не е редно да слагате всички първокурсници под общ знаменател защото не всички са толкова тъпи колкото ги изкарвате.И точно вие "горните курсове" не е коректно да критикувате защото доскоро записвахте с по 10 невзети изпита и имахте дати през семестъра така че е редно да погледнете първо себе си и тогава да критикувате другите.

П.П Не целя да се заяждам с този пост.Просто се опитвам да разбия мита за "малоумния първокурсник в УАСГ"

Последна редакция: 02/07/2010 23:39 от RAZER.
gingko
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 12 Години, 11 Месеци Карма: 6
Добре бееее, какво обсъждате още кой е малоумникът и кой е професорът?! Айде кажете нещо по-съществено, ако ще изразявате мнение по темата. Не кой с какви правописни грешки пише, не кой е по-знаещият, че е влезнал преди 3 години. Ще кандидаствам тази година и ми писна да чета мнения на кого пи*ката му е най-голяма, ако ще да е завършил ВИАС преди 10 години...

r0sen4y
Асистент
graphgraph
Ще ти кажа нещо за УАСГ-то. Ако искаш да изкараш безгрижно студентство, но си още по- сигурен че искаш да учиш строителтво вземи запиши в Любен Каравелов, а чувам и че във Варна било много хубаво времето, така че и там е вариант. А ако сикаш по цял ден да се занимаваш със изкуфели преподаватели и студенти дето са толкова изнервени че се чудят с кой да се заядат можеш да заповядаш при нас

Отиди най-отгореСтраница: 1...54555657585960...66
Модератори: vassil, segafredo, dark_half