|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 15 Години, 1 месец
|
|
Vav vsi4ki VUZ-ove e taka- mom4etata vlizat s po-nisak bal! Niki, az sam sigurana, 4e tova ti e pomognalo.
Na teb haresva li ti, tova koetooo u4i6, dovolen li si ot VIK vav VIAS? Koi kurs si?
|
|
|
|
|
|
|
Sunshine написа:
Sega 4akam i postoqnno proverqvam saita na VIAS, za kanditat-studentskata im kampaniq 2008/2009, ama ne6to mn se bavqt.Ve4e e fevruari mesec,a info o6te nqma 
Не чакай да обновят скоро сайта...
|
|
|
|
|
|
|
Da, ve4e razbrah tova  Pisah na dizain i podrajka na saita na VIAS i ot tam mi kazaha,4e 6te ka4at informaciqta,kogato bade podadena ot otdela,no ne o4akvat tova da bade skoro  Drugite VUZ-ove sa opredeli li dori ve4e i datite na izpitite,a VIAS... (kakvo 4akat ne znam)
|
|
|
|
|
|
|
Ама ти не знаеш датата за изпита ли?? Почти 100 % това ще е на 13-ти Юли - математиката. Рисуването сигурно ще е около нея някъде.
|
|
|
|
|
|
|
Вярно е, че влизането във ВИАС е най-лесната част. Също така обаче, е вярно, че трябва сам да се откажеш, за да не успееш да завериш и да те изритат. Че преподавателите, независимо дали са просто асистенти (които в много случаи са по-добри) или професори (които в повечето случаи са много зли) се отнасят с нас като с кучета... си е вярно донякъде, ама и ние сме си малко мързеливи, признайте си. Според мен след като преподавателите претендират, че са интелигентни и високообразовани, както и че са истински професионалисти, поне можеха да се държат така. Има и много свестни от тях (не че са много, но поне от време на време има кой да стопли закоравелите и загрубелите ни души).
Но иначе е много хубаво във ВИАС. При всички положения поне се научаваш как да чакаш на опашки от 7ч. сутринта до по някое време вечерта
|
|
|
|
|
|
|
Uraaaaaaaaaaa, bravo na VIAS!  Ve4e znam kak 6te se sformira bala za injenernite specialnosti. Sega samo ostava da 4akam obqvqvaneto na izpitnite dati  i...
Neka ako barkam nqkoi da me popravi, ama tozi VUZ ne pravi predvaritelni izpiti, nali?
Ako nqkoi ima zada4ite davani na izpita po matematika predi6ni godini, neka pi6e, a az dopalnitelno 6te mu dam e-mail da mi gi prati.
|
|
|
|
|
|
|
Има предварителни изпити, но оценката от тях не важи за кандидатстване (поне до миналата година беше така).
|
|
|
|
|
|
|
Sunshine _POST_WROTE:
Vav vsi4ki VUZ-ove e taka- mom4etata vlizat s po-nisak bal! Niki, az sam sigurana, 4e tova ti e pomognalo.
Na teb haresva li ti, tova koetooo u4i6, dovolen li si ot VIK vav VIAS? Koi kurs si?
Аз не съм ВИК. ТС съм. Имах 4.40 на изпита и диплома 5.93. Взимаха ме ССС още на първо класиране, ама аз исках ТС. Хората които познавам от ВиК и са влезнали с 3.30 - 3.40. Единия ми съквартирант дето е завършил строиетен техникум и е с предимство е влезнал с 3.00.
А по въпроса дали съм доволен: ми един алкохолик ми писа 2 2-ки у книжката и ако 3-тия път се случи да е трезвен и ми пише още една, прекъсвам още от 1-ви курс
|
|
|
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то 15 Години, 1 месец
|
|
Da,4eta po foruma i vijdam, 4e toq qko se e zaql s teb. Ne6to napravil li si mu ili prosto taka - ne te haresva?!
|
|
|
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то 15 Години, 1 месец
|
|
Sunshine _POST_WROTE:
Da,4eta po foruma i vijdam, 4e toq qko se e zaql s teb. Ne6to napravil li si mu ili prosto taka - ne te haresva?! 
То не е на въпрос дали те харесва или не, дали имаш големи цици и голямо деколте и т.н. Той на изпита е пиян като мотика, всички преписват от едни и същи пищови и накрая на случаен принцип пуска някои, други не...
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|