|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 15 Години, 2 Месеци
|
|
кво поточно те интересува вик ? не е лоша специалност само че и тук трябва да минеш през всички гадости характерни за виас- заядливи асистенти с кофти отношение към студентите, които вместо да ти помагат по някакъв начин (за което реално са назначени) гледат да те разкарат и често се ебават лошо с тебе. неприятни проекти и изпити има като цяло - кажи ако те интересува нещо по-конкретно.
пп: ССС имат две специализации доколкото знам. "конструкции" и "технология на строителството"
|
|
|
|
|
|
|
segafredo написа:
кво поточно те интересува вик ? не е лоша специалност само че и тук трябва да минеш през всички гадости характерни за виас- заядливи асистенти с кофти отношение към студентите, които вместо да ти помагат по някакъв начин (за което реално са назначени) гледат да те разкарат и често се ебават лошо с тебе. неприятни проекти и изпити има като цяло - кажи ако те интересува нещо по-конкретно.
пп: ССС имат две специализации доколкото знам. "конструкции" и "технология на строителството"
Е да бе-така е-аз съм конструкции-но мислех,че не това е въпроса.Както и да е...
Иначе според мен ВиК също е една много добра специалност-абе те всичките са готини!
|
|
|
|
Геленце
|
|
|
това е най-гадния университет в България!
|
|
|
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 15 Години, 1 месец
|
|
na4i , ba6ta mi e u4il vik i prai proekti, i az sam mnogo navatre v ne6tata i mu var6a polvinata rabota, i mnogo mi e interesno puk i dobri pari se izkarvat i iskam tva da u4a.
oba4e ima dve ne6ta koito sa mi problem. Mai 6te mi skasat dupeto ot u4ene, drugia po vajnia za momenta e , 4e mai trqbva da se predstavq pove4e ot mnogo dobre na izpita , az sam dobra v matematikata , daje u4a v matemati4eska gimnazia ama zasega vinagi sam okolo 5
|
|
|
|
|
|
|
cherty написа:
na4i , ba6ta mi e u4il vik i prai proekti, i az sam mnogo navatre v ne6tata i mu var6a polvinata rabota, i mnogo mi e interesno puk i dobri pari se izkarvat i iskam tva da u4a.
oba4e ima dve ne6ta koito sa mi problem. Mai 6te mi skasat dupeto ot u4ene, drugia po vajnia za momenta e , 4e mai trqbva da se predstavq pove4e ot mnogo dobre na izpita , az sam dobra v matematikata , daje u4a v matemati4eska gimnazia ama zasega vinagi sam okolo 5
Споко бе!Влизането във ВИАС е най-лесното от всичко.После идва трудното,ама ако те кефи не е толкова зле.Успех!
|
|
|
|
|
|
|
cherty _POST_WROTE:
ВиК се влиза с 3 - 3 и нещо...
|
|
|
|
|
|
|
Ne mi se vqrva,4e s takava niska ocenka( sreden 3) 6te se vliza vav VIAS.  Balat za momi4etata vinagi e po-visok ot tozi za mom4etata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Аз изкарах 4,60 на изпита и влезнах ВиК от 2 ро класиране . Ама дипломата ми беше зле среден успех 5.30 по математика имах 5 , а по български 4 .
|
|
|
|
|
|
|
Za moqta diploma o6te ne moga da kaja ni6to, za6toto moq nabor 6te darji maturi (  ) i ne se znae kakvo 6te izkaram tam. Ocenkata ot maturata e s tejest 1/3 ot cqlata diploma. Mn se qdosvam za DZI  Kak mojahme da sme parvite?!?
Kakto i da e...
Sega 4akam i postoqnno proverqvam saita na VIAS, za kanditat-studentskata im kampaniq 2008/2009, ama ne6to mn se bavqt.Ve4e e fevruari mesec,a info o6te nqma
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|