|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
xtRael
Главен асистент
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 16 Години, 4 Месеци
|
|
Аз искам да попитам според вас на сегашния прием, реално с каква оценка по математика ще се приема, защото си мисля, че доста ще поспаднат нещата...
Аз съм си наредил желанията така:
1. Архитектура
2. ССС
3. ВиК
и The Marine, напълно съм съгласен с всичко казано от теб.
|
|
|
|
|
|
|
Пич това каква оценка ще ти трябва никой не може да ти каже. Обаче едно нещо мога да ви кажа - ако не ви се учи и/или не сте сигурни, че искате да работите в сефрата на строителството горещо ви препоръчвам да не влизате!!!
|
|
|
|
|
|
|
Зависи на кой какво му се бачка. Примерно аз лично благородно завиждам на колегите геодезисти защото по отношение на обектите те първи приключват с разправията първи отиват там трасират и си получават съответния хонорар. И после на останалите колеги им почва занимавката конструкции, архитектура, в и к, о и в евентуално и т.н.
|
|
|
|
xtRael
Главен асистент
|
|
|
Знаех си, че ще има такива коментари.
И пич, искам да уча това още от малък, сигурно единствен от група хора, които познавам преследвам това което искам.
Попитах за това, чисто и просто, защото съм срещал този въпрос в други форуми и мислех, че ще е интересна тема.
|
|
|
|
|
|
|
Еми щом е така се радвам за теб Като влезеш ако имаш някакви въпроси или проблеми винаги можеш да ми пишеш на лично. А това с влизането беше написано за тези кандидати които не са сигурни какво им се учи и влизат тук защото са чували, че образованието е добро. И анблюдавам някакъв интерес от някакви момиченца дето просто след време не ги виждам по обектите. Е дано да ме опровергаят де
|
|
|
|
|
|
|
xtRael написа:
Знаех си, че ще има такива коментари.
И пич, искам да уча това още от малък, сигурно единствен от група хора, които познавам преследвам това което искам.
Попитах за това, чисто и просто, защото съм срещал този въпрос в други форуми и мислех, че ще е интересна тема.
Няма лошо. И аз бях така като малък исках да уча това и най-накрая ми се отдаде възможност. Пожелавам ти и на теб да ти се отдаде тази възможност.
|
|
|
|
|
|
|
TheMarine написа:
И анблюдавам някакъв интерес от някакви момиченца дето просто след време не ги виждам по обектите. Е дано да ме опровергаят де
Мълчи, че във ВИАС и без туй няма много хубави момичета и ти ше вземеш съвсем да ги изгониш
|
|
|
|
xtRael
Главен асистент
|
|
|
dawe написа:
Мълчи, че във ВИАС и без туй няма много хубави момичета и ти ше вземеш съвсем да ги изгониш
Няма ли ?! Damn!
TheMarine написа:
Като влезеш ако имаш някакви въпроси или проблеми винаги можеш да ми пишеш на лично.
Благодаря ти, добре е да го знам
|
|
|
|
|
|
|
Явно тук във форума се сформира групичка на ССС-то
Дайте да направим една и за Геодезията
|