Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Рейтинг на висшите училища
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Рейтинг на висшите училища
r0sen4y
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Рейтинг на висшите училища 13 Години, 8 Месеци Карма: 0
Този рейтинг си мина и се забрави, но ми е интересно какво мислите вие за това че ни няма никъде на картата на университетите в страната.
При мене това създаде доста въпросителни. Поразрових се малко за други класации на европейските университети и се оказа, че в тях фигурира само СУ и той дори е на 300+ позиция. Не се съмнявам в теоретичната подготовка, която ни дават, но дали наистина тук е толкова трудно колкото си мислим ?

Последна редакция: 18/06/2011 00:14 от r0sen4y.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:Рейтинг на висшите училища 13 Години, 8 Месеци Карма: 11
r0sen4y написа:
Този рейтинг си мина и се забрави, но ми е интересно какво мислите вие за това че ни няма никъде на картата на университетите в страната.
При мене това създаде доста въпросителни. Поразрових се малко за други класации на европейските университети и се оказа, че в тях фигурира само СУ и той дори е на 300+ позиция. Не се съмнявам в теоретичната подготовка, която ни дават, но дали наистина тук е толкова трудно колкото си мислим ?

Откъм проекти е много по-трудно, отколкото където и да било на запад. Откъм изпити е пародия - почти всичко може да се вземе с преписване или зубрене и 0% мислене. За България е един от най-трудните университети. Но трудността не винаги носи качество.

r0sen4y
Асистент
graphgraph
Отг:Рейтинг на висшите училища 13 Години, 8 Месеци Карма: 0
От 5ти клас насам ми казват, че съм некачествен материал и май така ще си излезе накрая.
Но не трябваше ли поне университета да го има в класацията?

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:Рейтинг на висшите училища 13 Години, 8 Месеци Карма: 29
Извинявай, обаче в топ пет на специалностите за страната беше "Духовност и лидерство" в Библиотекарския. При положение, че сред най-важните им критерии били процент на работещите по специалността и важност на специалността за развитието на страната. WTF?!? Ако говориш за същата класация, де. Мислълта ми е да не се впрягате много за разни класации на знайни и незнайни организации и институции. За българските стандарти университета ни си е много добър. Друг е въпросът какви са българските стандарти...

Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil, segafredo, dark_half