|
Перспективи след ВИАС? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Перспективи след ВИАС?
|
|
Отг:Перспективи след ВИАС? 13 Години, 4 Месеци
|
|
Коментарите си отиват, но следите остават...
Ето, че храната е била конструктивна
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark_half нз как разбра, че нямам трудов опит...няма значение де.Всеки си знае за себе си.Споделям коментара ти,НО зависи къде ще попаднеш не навсяко място е така.Видял съм и едното и др=то. Думите ми бяха отговор на хората преди мен,които седят и пищат "Няма работа ...малиииииии, ами сега?"Гледайте положително на нещата.И сега да питам човечето с както го нарекоха Дедовия:Дядото сега в проектирането ли е бил или са го грабнали от партията общаче")?
|
|
|
Последна редакция: 24/08/2011 08:59 от kay_.
|
|
|
|
в проектирането минно-геоложкия е завършил
|
|
|
|
Tosho
Главен асистент
|
|
|
Ообаче партията го е уредила.. повече от ясно е.
Нека сега Дедовия да иде в Нигерия без връзки и да проектира язовири на "частно". Ония черните расисти ще го посрещнат доста добре..
|
|
|
|
gingko
Шеф-катедра
|
|
|
Темата ми напомня за един друг индивид, който се изяви преди време като кандидат-студент. Беше същия гений, със същата "перфектна" грамотност, същото "покрито" самочувствие И наклоност да пише стихотворения...
|
|
|
|
|
|
|
@Tosho: Да говориш и намесваш партията, при положение, че си ходел прав под масата по това време и изобщо не знаеш какво е било и как са се случвали нещата, а само си чул-недочул, чел-недочел, е най-малкото несериозно! Да не говорим пък за тогавашните ни отношения със страни като Сирия, Либия, Нигерия, Алжир и др. Вземи пропрочети малко и тогава коментираи за расизъм и т.н.! И изобщо не виждам защо са подобни коментари и заяждане!?!
|
|
|
|
Tosho
Главен асистент
|
|
|
Така... знания за отношенията на България по онова време нямам, признавам. От ел. разпределение обаче много хора бяха пратени в Нигерия точно по партийна линия /договор между страните по соц време/, заради което си го помислих. Да ,расизъм има... познат там е инженер и на кръстовище го спряха и му счупиха зъбите съвсем демонстративно , защото е бял.
Ако ти накърнявам политическите пристрастия се извинявам.
|
|
|
Последна редакция: 25/08/2011 21:57 от Tosho.
|
|
|
|
Няма опсаност да накърниш политическите ми пристрастия, тъй като "партията" за която става дума отдавна е изтрита от списъка ми! Тъкмо да ме вземат в Комсомола и то взе, че падна комунизма... хахахаха.
Айде стига сме спамили темата!
|
|
|
Последна редакция: 25/08/2011 23:54 от dark_half.
|
|
|
|
Последна редакция: 14/09/2011 00:47 от niksana3.
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|