Искам да попитам за тези факултативни курсове, които ги има в учебния план, вече съм 4-ти курс ВиК и до сега на съм се записвал на нищо. По избор ли са, желателно ли е да се запишеш на някой, разправяха ми че някакви точки ти давали, но ми е пълна мъгла. Някой ако е по-наясно как стоят нещата с факултативните курсове моля да сподели.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Аз съм 5-ти курс и също за сефте чувам за такова нещо. Ако говориш за курсовете към центъра за следдипломно обучение - иди на втория етаж в ректората да видиш какви курсове организират и на какви цени.
Последна редакция: 30/10/2010 23:24 от tanq4474.
tanq4474 написа: Аз съм 5-ти курс и също за сефте чувам за такова нещо. Ако говориш за курсовете към центъра за следдипломно обучение - иди на втория етаж в ректората да видиш какви курсове организират и на какви цени.
Преди време бях гледал учебния план. В ССС факултативен курс се води само спорта доколкото помня.
Не, не говоря за платените курсове, факултативните си ги има във всеки факултет и са безплатни. При нас ВиК профил Мрежи и съоражения в 7-ми и другите семестри нататък е пълно с такива факултативни курсове по 3-4.
Ето вижте в учебния план 7-ми сем. и нататък какви са тия курсове не знам www.uacg.bg/ECTS-2010-2011/Hidro/Hidro1Plan.pdf