Студенско кредитиране (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Студенско кредитиране
|
|
Студенско кредитиране 12 Години, 8 Месеци
|
|
Ако някой се е възползвал моля да ми обесни къкъв е реда.Предварително Благодаря
|
|
|
|
|
Отг: Студенско кредитиране 12 Години, 8 Месеци
|
|
Аз се интересувах , защото имам приятели, които учат в чужбина с кредити. Обиколих повечето банки и се изумих колко глупаво е измислено в България. Голямата хвалба за ДСК иРайфаизен банк- 7 процента лихва важи само за семестриални такси и ако имаш дете ти дават по 240 лв. ( тези пари са смещни). Експрес банк, Коопоративна и Уникредит булбанк дават за издръжка, лихвите варират от 14 до 16 процента. Но съветът ми ако не ти е належащо да не теглиш. Сметката е следната , грубо ако изтеглиш 6000 връщаш 7000 ( от 6000 ти удържат около 100-150 за такси и застраховки). Ако искаш да речем една година гратисен период плащаш отделна лихва, която не ти се приспада от глажницата и се получава следното - 12 месеца по 60 лв=720. Грубата сметка е теглиш 6000 и трябва да върнеш 7700... Ако за три години го изплаш по около 190- 220 лв на месец. Моето мнение е че ако някой има нужда от пари по- добре е да се хване на работа и да учи. Но ако си решил да теглиш кредит тръгни от банка на банка и проучвай .
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|